Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Λιβαδειά: «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις. ΝΑΙ στον αθλητισμό - ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά».


Το παράρτημα Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών και ο Αθλητικός Κολυμβητικός Ομιλος Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ) διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις. ΝΑΙ στον αθλητισμό - ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στη Λιβαδειά με τη συμμετοχή του ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
  • Στις 12.30 το μεσημέρι, στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς θα γίνει παρουσίαση αθλητικών προγραμμάτων Γυμναστικής από τμήματα του ΑΚΟΛ. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του 2004 στους κρίκους Δημοσθένης Ταμπάκος θα συναντηθεί με τους μαθητές των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Λιβαδειάς και θα συνομιλήσει μαζί τους για τον αθλητισμό και τις προσωπικές του εμπειρίες.
  • Στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα διοικητηρίου θα γίνουν απονομές τιμητικών διακρίσεων και θα μιλήσουν: Ο Δημοσθένης Ταμπάκος για τον αθλητισμό, ο Ηλίας Μιχαλαρέας, δρ Ψυχολογίας, δρ Γεωγραφίας και πρόεδρος του ΕΣΥΝ για τα ναρκωτικά, η διατροφολόγος Αλεξάνδρα Τσεκουρά με θέμα Αθλητισμός - Υγεία και Διατροφή, και ο Νίκος Πέρρος, πρόεδρος Γυμναστών Κέρκυρας και πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας του ΕΣΥΝ, θα μιλήσει για το ντόπινγκ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: