Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ελλάς , πάμε λουκέτο- Κριτική της παράστασης ( μη μας πιστεύετε!)








Ναι, σκίσαμε! Και συγγνώμη που αργήσαμε την τελευταία μας ανάρτηση, αλλά το διασκεδάσαμε μέχρι πολύ αργά και που ώρα για  Internet!
Έχουμε  και λέμε: Παράσταση επιθεώρησης «Ελλάς, πάμε λουκέτο», του Λάκη Μπέλλου, που παρουσίασε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στειρίου , σε ένα έργο που μπήκε ήδη στο βιβλίο Γκίνες. Έκανε πρεμιέρα και φινάλε μαζί!




Από νωρίς  οι θεατές γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του προαύλιου του δημοτικού σχολείου. Καρέκλες 1200, θεατές 1500. Κόσμος όχι μόνο από το Στείρι που οι μόνιμοι κάτοικοι τώρα  είναι δεν είναι 800 άτομα, αλλά από τα γύρω χωριά , τη Λιβαδειά, την Αθήνα, αλλά και κόσμος που έμπαινε σε αυτό το blog και ήθελε να δει τι γινόταν!
Οι ηθοποιοί ήρεμοι, με.. άγνοια  κινδύνου, έπαιρναν τις τελευταίες εντολές από τη σκηνοθέτιδα της παράστασης Βίκυ Κελέρμενου, που μήνες τώρα είχε αναλάβει τη διδασκαλία τους.. Η Βίκυ ή … Βασίλω που τη φωνάζουμε, δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες ακόμα και μετά το τέλος της παράστασης!
Πρώτο κουδούνι, δεύτερο και στην σκηνή εμφανίζεται το μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου, Γιώργος Μπελίτσας, ο οποίος διαβάζει τον χαιρετισμό του Συλλόγου, που δεν είναι η πρώτη παράσταση που παρουσιάζει.  Πέρσι παρουσίασε το «φον Δημητράκη», πρόπερσι τον «Δον Καμίλο» κλπ., 
Ο Σύλλογος ευχαρίστησε  όλους τους συντελεστές , τον συμπατριώτη   συγγραφέα της παράστασης  και ξεχωριστά τους εξαιρετικούς δημιουργούς και καλλιτέχνες , που δεν κατάγονται από το χωριό μας, . « Όχι μόνο πρόσφεραν αφιλοκερδώς την πολύτιμη εμπειρία τους , αλλά  έγιναν και μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια», τόνισε.  Και βέβαια το πιο μεγάλο ευχαριστώ  προσφέρεται στα μέλη της θεατρικής ομάδας που μήνες πάλεψαν γι αυτή την προσπάθεια».
Αποχωρεί ο «κομφερανσιέ» Γ. Μπελίτσας, , τρίτο κουδούνι, σβήνουν τα φώτα, και αριστερά και δεξιά της σκηνής, σε γιγαντοοθόνες , εμφανίζεται ο…  Μητσοτάκης! Σβίν! Θέλει να απευθύνει το χαιρετισμό του στην παράσταση για καλή επιτυχία! Τρόπος να τον αποφύγουμε, δεν υπάρχει και αναλαμβάνει ο Γιώργος Γαλίτης με τη φωνή του να μεταδώσει τον χαιρετισμό του. Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται το εξαιρετικό σκηνικό του Γιώργου Παπαδήμου. Βασικό θέμα  ο ΔΝΤιτανικός να βουλιάζει, δίπλα δυο ταμπλό με τη Βουλή και τις .. .μούντζες των διαδηλωτών να την συνοδεύουν και την Ακρόπολη με ένα μεγάλο «πωλείται» να τη συνοδεύει. Στα άκρα της σκηνής, δυο μεγάλες οθόνες, που σε κάθε σκετς δείχνουν τα πρόσωπα η στοιχεία που το χαρακτηρίζουν.
Φωνή Μητσοτάκη λοιπόν και  στην  σκηνή εμφανίζεται ταυτόχρονα η πρώτη ηθοποιός,  η Σούλα Βλάχου, που κάνει με έξοχο τρόπο  , την επίδειξη διάσωσης των επιβατών του ΔΝΤιτανικού, υπό τους ήχους της φωνής του Μητσοτάκη, που δίνει τις «ευχές»  τη μια μετά την άλλη:
« Ο καπετάνιος και το πλήρωμα δεν σας εύχονται καλό ταξίδι.
Το τέλος του  Δουνουτού –Τιτανικού το γνωρίζετε πολύ καλά.
Θα πάτε όλοι στον πάτο  της θάλασσας.
Μπροστά σας είναι τα ατομικά σας σωσίβια,  αλλά τι να τα κάνετε; Δεν γλιτώνετε με τίποτα.
Οι ατομικές συσκευές οξυγόνου , τσάμπα τις αγοράσαμε  υπερκοστολογημένες από τους προμηθευτές μας…  Δεν σας βοηθάνε σε τίποτα. Αύτανδροι θα  πέσετε πάνω στο παγόβουνο των χρεών και θα βουλιάξετε.
Καλό ναυάγιο!»
Τις ..ευχές διακόπτει μόνο η είσοδος όλου του θιάσου, που χορεύει το τραγούδι της έναρξης « Ελλάς, πάμε λουκέτο» με άψογο τρόπο .
Απόψε επιθεώρηση θα έχουμε στο Στείρι
Θα πούμε πως κατάντησε η χώρα μας τσαντίρι
Θα πούμε για  Τιτανικό  και διεθνές ταμείο
Θα πούμε ότι σκύψαμε στης τρόικας το τρίο

Γίναμε  ρετάλι  σκέτο
Μας έχει φύγει  από την πείνα   το κλαπέτο
Εμείς πληρώνουμε της κρίσης    το πακέτο
Ελλάς,   Ελλάς,   πάμε λουκέτο

Γίναμε κουφάρι σκέτο
Πώς θα τη βγάλουμ’  όλοι  νηστικοί κι εφέτο
δεν έχουμε  ούτε  ένα ευρώ για σπαρματσέτο
Ελλάς,  Ελλάς,    πάμε λουκέτο

Σειρά για το πρώτο σκετς της παράστασης. Ο Ρεπόρτερ ( Θανάσης Αποστόλου, σε ένα από τους πολλούς ρόλους του, όπου διέπρεψε), παρουσιάζει τον άνθρωπο που αναζητεί όλη η χώρα. Είναι ο άνθρωπος που χάρισε τον μισθό του στον πρωθυπουργό, και προκάλεσε ουσιαστικά τον ερχομό του ΔΝΤ. Ο άνθρωπος αυτός είναι ένας… κεκές. Βέβαια κεκές δεν ήταν πάντα. Κουκουές ήταν και μάλιστα άνεργος. Αλλά είχε την τύχη- ατυχία να συναντήσει τον πρωθυπουργό στη θάλασσα, ενώ  έκανε κανό, ενώ αυτός έπιανε μια … κουτσομούρα . Έπιασαν τη συζήτηση και ο πρωθυπουργός του ζήτησε  να του χαρίσει το μισθό για να σωθεί η χώρα. Τρομερό γέλιο με τον…  κεκέ Γιώργο Μαργαρίτη, που στο τέλος είπε και τη γνώμη του για την πρόσφατο ανασχηματισμό «   Ήταν πραγματικά σαρωτικός ανασχηματισμός. Το μόνο που δεν άλλαξε στην κυβέρνηση είναι το τρίο του ΔΝΤ».
-      Τυχαίο, ρώτησε το κοινό
-      Δεν νομίζω,  ήταν η ομαδική απάντηση και συνόδεψε την  αποχώρηση των δυο ηθοποιών μέσα σε δυνατό χειροκρότημα.
Επόμενο σκετς η « Κάγκελα Μέρκελ». Μέρκελ η Έφη Λύκαρη. Το κάτι άλλο ! Με μια βέργα στο χέρι με μόνιμη επωδό το « Σκάσεν», δεν αφήνει τους θεατές ούτε να κινηθούν. Και απειλητική όσο δεν παίρνει. «  Σφάξεν μισθούς, σφάξεν συντάξεις, σφάξεν συνταξιούχους, σφάξτεν ανεργιούχους, σφάξεν  επίδομα,!»
Βρίσκει όμως τον μάστορά της , σε έναν θεατή- προβοκάτορα, τον Μάκη Παπαδημητρίου, που της αντιμιλάει στον ίδιο τόνο , σε ένα διάλογο που ξεκουρδίζει  τους θεατές.
Η Μέρκελ συνέρχεται σύντομα όμως και αρχίζει τα ίδια: « οι δυο θεατές Στείρεν, σφάξεν Ελλληνες, όλους Ελληνες».
Όλους εκτός  έναν, που πρόκειται να τιμηθεί από τη Γερμανία: « Σφάξεν Γκρίχελαντ, εκτός έναν. Γκιώργο. Πηδήξεν Ελληνεν, τιμήσεν Παπανδρέου».
 Στην σκηνή τώρα, οι οθόνες δείχνουν το λογότυπο του «Αγρότης , μόνος ψάχνει». Η ξανθομάλλα ρεπόρτερ Γιώτα Τρόκα , υποδέχεται το νικητή του ριάλιτι Σπύρο Μάρκου. Χαμός πραγματικά. Η Γιώτα έστειλε πολλές ξανθιές παρουσιάστριες για …χόρτα, ενώ όλοι έπαθαν πλάκα με τον Σπύρο, που έμοιαζε με σπουδαίος κωμικούς ασπρόμαυρων ταινιών, ονόματα δεν λέμε, για να μη μας νομίσετε και υπερβολικούς. 
Ακόμα προσπαθούν  οι δυο τους να βρουν που είναι το σημείο G της γυναίκας, και ακόμα ο αγρότης προσπαθεί να αναλύσει στη ρεπόρτερ αν φτάνει ταυτόχρονα με τη γυναίκα του σε οργασμό.

Ακολουθεί ένα σκετς  στην ..αρβανίτικη τοπική διάλεκτο. 
Το μεγάλο στοίχημα της παράστασης. Δύο Στειριώτες κάθονται σε ένα καφενείο και συζητάνε τοπικά θέματα. Υπάρχει και… μεταφραστής , που ακούγεται. Το θέμα που τους απασχολεί, είναι ότι το Στείρι, θα ανήκει  με τον Καλλικράτη, σε ένα δήμο με όνομα… σιδηρόδρομο: «Δήμος Διστόμου- Αράχοβας- Αντίκυρας» . 
Και εντοπίζουν τα προβλήματα από αυτή την ονοματοδοσία. «Είναι τόσο μεγάλο όνομα, που αν ξεκινήσεις,  όταν το  λες, είσαι  χωρίς γένια, και όταν τελειώσεις το όνομα  θα έχεις βγάλει  γένια  τριών ημερών. Είπαν θα διευκολυνθεί η κατάσταση. Αλλά για να  κάνεις μια δουλειά, θα πρέπει να παίρνεις όλη την κανονική άδεια δουλειάς.»
Πανζουρλισμός στο κοινό! Και όχι μόνο στους «γηγενείς»! Γελάνε και άνθρωποι που δεν ξέρουν λέξη αρβανίτικα! Και πριν τη μετάφραση! Θρίαμβος για τους πρωταγωνιστές  Θανάση Αποστόλου και Δημήτρη Λαγό. Και βέβαια για τον συμπρωταγωνιστή και σκηνογράφο της παράστασης Γιώργο Παπαδήμο, στο ρόλο του βουβό ρόλο του γκαρσόν , που άφησε για την πρεμιέρα να δείξει το ταλέντο του. Δεν έχασε τα λόγια του! Και αυτοσχεδίασε μάλιστα λόγω επικαιρότητας, αφού πήρε από το στόμα του πελάτη το τσιγάρο  που άναβε!
Αλλαγή ατμόσφαιρας στη συνέχεια. Σκετς «ΜΑΜΜΑ 2», η συνέχεια του «ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ». Τα μπαλέτα… Μπολσόι στο Στείρι. Από εκεί προέρχεται η δασκάλα των ηθοποιών.




Και έγινε το θαύμα. Χορός, κίνηση,  τέλεια όλα, από : Βάνα Βλάχου, Βάσια Μάρκου, Κωνσταντίνα Σπάρου, Γιώτα Χήνα, Λουκά Μπακούρο, Γιώργος Τσιμίκο,  τη νύφη Γιώτα Τρόκα, και τον … ατσούμπαλο γαμπρό Γιάννη Πάστρα.
« ΔΝΤιτανικός» το επόμενο νούμερο. Στο πιο πολιτικό νούμερο της επιθεώρησης. Ένας Πασόκος ( Θανάσης Μόσχος  ) και ένας Νεοδημοκράτης( Τάσος Κώτσου  ), είναι οι τελευταίοι επιβάτες του ΔΝΤιτανικού. Πικρό σκετς, με άψογους ερμηνευτές και με στοιχεία από την επικαιρότητα της ημέρας
ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ: Ρε τι θα γίνει με την κυβέρνηση; Διπλασιάζει ακόμα και την τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης!
ΠΑΣΟΚΟΣ: Όχι, ρε. Αυτό το κάνει για καλό ο Γιώργος. Δεν μας θέλει πεθαμένους. Μας θέλει κατεψυγμένους!

Η Βουβού και η Ζέλα, είναι το γυναικείο ζευγάρι στο σκετς που ακολουθεί. Γυναίκες φίλαθλοι μιλάνε για το Μουντιάλ, και λένε πόσο το απολαμβάνουν ενώ οι άντρες τους την ίδια ώρα βλέπουν το τούρκικο και « Την ζωή μιας άλλης».  Έξοχες  οι δυο Κατερίνες, Τσούτσου και Πρεπούση , τύφλα νάχουν ο Αλέφαντος και ο Γεωργίου!

Οι οθόνες δείχνουν δυο φωτό της Τζούλιας, που δεν μπορεί να λείπει από επιθεώρηση αυτή την  εποχή. Ο Αχμέτ ( Γιώργος Τσιμίκος) πουλάει dvd της Τζούλιας στον Μπάμπη  ( Γιάννης Πάστρας) που προσπαθεί να αποφύγει την  αγορά με ένα σωρό δικαιολογίες. Η πιο βασική ότι αυτός είναι ο πρωταγωνιστής του dvd και ξέρει το περιεχόμενό του. 
Δεν λέμε τίποτα άλλο. Αν κυκλοφορήσει σε dvd το σκετς , θα πουλήσει περισσότερο από αυτό της Τζούλιας και της Ντούβλη, γιατί και σε αυτό είχε πρωταγωνιστήσει ο Μπάμπης..


Και  ο μεγάλος χαμός! Δεύτερο αρβανίτικο, με θέμα μια πόλη 15000 κατοίκων, παγκόσμιο κέντρο φιλοσοφίας, με το όνομα Επτάπολις, που  ζητάνε τα χωράφια  για να γίνει στο Στείρι. Δεν είναι μυθοπλασία το στόρι, αλλά πραγματικότητα!  Δυο γυναίκες του χωριού, ( Έφη Λύκαρη) και …. ο Σπύρος Μάρκος, μία  υπέρ και μια κατά της πρότασης και πραγματικά να γίνεται ντελίριο πάνω και κάτω από την σκηνή. 
Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Θα τα πούμε όταν το ανεβάσουμε στο διαδίκτυο.

Φινάλε πρώτου μέρους με την χορογραφία τριών διαχρονικών τραγουδιών του  κορυφαίου σατιρικού Χάρυ Κλύνν. Τραγούδια που ακούστηκαν πριν 10ετίες, είναι σαν να γράφτηκαν σήμερα.

ΦΟΡΟΙ
ΣΤΊΧΟΙ Γ. ΣΟΥΡΗΣ
Βάλετε φόρους  βάλετε
Εις τη φτωχή μας ράχη
Βοηθείστε με το αίμα μας
Την άρρωστη πατρίδα

Σεις το κρασί και τον καπνό
Να πίνετε μονάχοι
Και μείς να σας κοιτάζουμε
Με  μάτι σαν γαρίδα

Βαριά φορολογήσετε
Και το νερό που τρέχει
Βάλετε φόρους βάλετε
Η ράχη μας αντέχει

Του κρέατος μας κόβετε
Καμιά παχιά λουρίδα
Και τρώγετε την λαίμαργα
Μαζί με την πατρίδα


Το πιο δυνατό χειροκρότημα για το διάλειμμα στον Ανδρέα Κουτσούμπα, τη Γιώτα Χήνα,την Κωνσταντίνα Σπάρου, τη Βάσια Μάρκου, τη Ράνια Λαγού , τη Βάνα Βλάχου,τον Λουκά Μπακούρο και τον Γιώργο Τσιμίκο.

Διάλειμμα 12 λεπτών και δεύτερο μέρος. 
« Στείρι έχεις ταλέντο». Τι να πούμε τώρα; Ο … Φερεντίνος ( Δημήτρης Μπελίτσας) καλωσορίζει την Ευγενία Χαζολίδου ( Βάνα Βλάχου), τον Βαγγέλη Περδή ( Γιώργος Μαργαρίτης)  και τον… Ηλία Ψιψινάκη( Θανάσης Αποστόλου). Κόλαση! Υποδέχονται δύο παίκτες . 
Την Έλλη Πρασίνου  ( Γιώτα Τρόκα) και έναν κάτοικο του χωριού ( Δημήτρης Λαγός) , που θέλει να διαγωνιστεί στη λίμνη των Κύκνων και τον… μαραθώνιο. Δεν λέμε τίποτα ούτε εδώ. Επιφυλασσόμαστε. 

Το μόνο που λέμε, είναι ότι αν παίζονταν σε θέατρο της Αθήνας, με την ίδια σύνθεση, θα κρατούσε πολλές σεζόν.
Κα η μεγάλη στιγμή της παράστασης. «Τα δημοτικά  τραγούδια της κρίσης» με το Δημήτρη Κοντογιάννη. Με μια .. γκλίτσα στον ώμο ο Δημήτρης , αλά …  Θανάση Καμπαφλή, ερμηνεύει παρωδίες 9 δημοτικών τραγουδιών , που χορεύουν 25 μέλη του θιάσου. Κατεβαίνουν και κάτω από την  σκηνή, και γίνεται.. πανηγύρι!  



Σε ένα από τα δημοτικά μπαίνει μπροστά ο χορευτής Γιάννης Αργυρίου και αποθεώνεται για τους αυτοσχεδιασμούς του. Ο Κοντογιάννης απολαμβάνει την κατάσταση και μεταδίδει τον ενθουσιασμό του σε όλο τον κόσμο. Στενοχωρήθηκε όμως κιόλας, γιατί μετά την  παράσταση, του ζητούσαν όλοι το..cd των δημοτικών της κρίσης.  Αλλά που ξέρεις, μπορεί σε λίγο καιρό να είναι στα δισκοπωλεία.
Φινάλε παράστασης, αποθέωση της θεατρικής ομάδας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου, ο κονφερανιέ  Γιώργος Μπελίτσας πάλι παίρνει το μικρόφωνο και ευχαριστεί με χιούμορ ακόμα και τις…. πέτρες του δημοτικού σχολείου που γίνεται η παράσταση. Αν τον αφήναμε ακόμα εκεί θα ήμασταν! Πολύ καλά έκανε όμως, γιατί σε αυτή την  παράσταση πήραν μέρος δεκάδες συντελεστές , που δεν αναφέρονται καν στο πρόγραμμα.
Τα μέλη του ΔΣ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου η Βασιλική Μυλωνάκη, η Ασπασία Λουκά- Ρόδη, ο Γιώργος Μπελίτσας, oΓιώργος Τράκης,ο Γιώργος Χήνας προσφέρουν στους συντελεστές ανθοδέσμες και ένα καλάθι με ωραιότατα τοπικά προϊόντα, η Βίκυ Κελέρμενου ευχαριστεί τα παιδιά της θεατρικής ομάδας για την  συνεργασία και το αποτέλεσμα, ο Νίκος Στρατηγός είπε, ότι ήρθε στην παράσταση γιατί θα ..αυτοκαταστρεφόταν μετά την πρεμιέρα.  Ο Δημήτρης Κοντογιάννης, που δεν μασάει τα λόγια του, είπε τα καλύτερα λόγια για  την πρωτοβουλία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου, ενώ ο  ακούραστος Γ. Μπελίτσας, έκανε ειδική  αναφορά  στους απόντες συντελεστές, λόγω επαγγελματικών ασχολιών Γιώργο Λέφα, Γιώργο Γαλίτη, και Ναταλία Φεντόροβα, για την πολύ μεγάλη  συνεισφορά τους.
Αυτά έγιναν στην παράσταση μας « Ελλάς, πάμε λουκέτο». Στείρι , 10 Σεπτεμβρίου, 2010. Όλα πήγαν καλά, ακόμα και ο καιρός. Όλοι την μέρα στο Ιντερνέτ ήμασταν τι καιρό θα κάνει!
Σας τα είπαμε βέβαια και λίγο …. ενθουσιώδη! Εντάξει, συγχωρήστε μας, μην τα πολυπιστεύετε! Αλλά δικαιούμαστε να είμαστε χαρούμενοι,  γιατί όλα πήγαν κατ΄ ευχήν. Και δεν ήταν και εύκολο. Ένας που ξέρει από θέατρο, θα στοιχημάτιζε ότι δεν θα μπορούσε να οργανωθεί μια τέτοια παράσταση. Έγινε όμως χωρίς ούτε ένα τεχνικό λάθος, ούτε ένα λάθος από τους ηθοποιούς. Ο μόνος φόβος τώρα είναι να μη μας τους κλέψουν… θίασοι από την Αθήνα!
Ήδη είχαμε ..άσεμνες προτάσεις να εμφανιστούμε σε  διάφορα θέατρα και εκδηλώσεις στην Αθήνα. Αποφασίσαμε να μην πάμε. Γιατί είχαμε πει, ότι η παράσταση θα… αυτοκαταστραφεί, μετά την πρεμιέρα της.  Και για μας θα μείνει στην μνήμη μας και στην ιστορία έτσι όπως παίχτηκε. Στο χωριό μας.
Κάθε φορά κλείναμε τις αναρτήσεις μας, με ένα τραγούδι από την  παράσταση. Τώρα δεν θα το κάνουμε. Περιμένουμε να ετοιμαστεί το βίντεο της παράστασης και τα ξαναλέμε…



3 σχόλια:

ΤΕΡΠΝΗ ΣΕΡΡΩΝ είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ
αξίζει στον καθένα από τους συντελεστές της παράστασης, που τόσο κοπιάσατε για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το σπουδαιότερο όλων είναι ότι όλα πήγαν υπέροχα, ότι ικανοποιηθήκατε από το αποτέλεσμα εσείς οι ίδιοι. Γιατί τελικά τι μένει σε αυτούς που προσφέρουν ατέλειωτες ώρες στον εθελοντισμό; Η προσωπική ικανοποίηση. Οι φωτογραφίες δείχνουν υπέροχη και προσεγμένη σκηνή μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι, πιο πολύ γέλασα βλέποντας τις φωτογραφίες από τον κάτοικο του χωριού, που ήθελε να χορέψει τη Λίμνη των Κύκνων. Αξίζετε όλοι σας συγχαρητήρια για μια τόσο μεγάλη και επιτυχημένη προσπάθεια και κυρίως ο Πολιτιστικός σύλλογος Στειρίου που είχε την ευθύνη της όλης οργάνωσης.
ΕΥΓΕ. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας!

Αλμπανης Χαρης είπε...

ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ, ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΑΦΙ ΕΙΝΑΙ..... Παρακολουθησα ολη την παρασταση μαζι με την κορη μου και ομολογω οτι εμεινα αφωνος..... Η παρασταση ηταν αρτια και σε επιπεδο φτασμενων επαγγελματιων.....Μπορει το ονομα του Στειριου να μην ειναι στη ταμπελα του νεου Δημου, αλλα μας δειχνει καθε μερα ποσο περιφανοι πρεπει να ειμαστε που με αυτο το χωριο και με αυτους τους κατοικους αυριο θα λεμε οτι ειμαστε συνδημοτες..... Τους ευχομαι τα καλυτερα, τους στελνω τα πιο θερμα συνχαρητηρια και περιμενω τα επομενα που εχουν να μας δειξουν.....