Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Γελοιωδέστατοι!….


Του παπά Ηλία
Το δολοφονικό τους σενάριο προωθείται ακάθεκτα:
Προκρούστιες περικοπές μισθών και συντάξεων. Και παράλληλα ανεξάντλητος πολλαπλασιασμός χαρατσιών και υπερκέρδη των μαυραγοριτών.
Απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας και εκποίηση περιουσιακών στοιχείων, δημόσιων και ιδιωτικών.
Με επιβολή του βάρβαρου αγγλικού Δικαίου. Όπως έχουν βαφτίσει οι πλαστογράφοι κάθε έννοιας δικαιοσύνης το αποικιοκρατικό αυτό νομικό τερατούργημα.
Για να αλυσοδέσουν, δια παντός, την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Και ο καθένας από αυτή τη ληστοσυμμορία, για να εξαπατήσουν για μια ακόμη-πολλοστή- φορά τον ελληνικό λαό, “πουλάνε” γελοιότητα:
Έτσι, που κάποιοι να δηλώνουν υπερπατριώτες. Και να κόπτονται, δήθεν, για τα εθνικά θέματα. Κι από την άλλη να στηρίζουν και υποστηρίζουν με όλη τους την ψυχή και την καρδιά το ξεπούλημα ολάκερης της πατρίδας.
Άλλοι, μέχρι πρότινος το έπαιζαν αντιμνημονιακοί, για να εμπαίζουν, έτσι, τους τυφλωμένους οπαδούς τους. Και να, που τώρα ξαφνικά, με επιδέξιες κωλοτούμπες, μπροστά στη Μέρκελ και το Σαρκοζί, βρέθηκαν να στηρίζουν χέρι-χέρι με τους άλλους προδότες το εθνοκτόνο μνημόνιο και τις συμπαρομαρτούσες ατιμωτικές και δολοφονικές δανειακές συμβάσεις.
Και υποστηρίζουν οι γελοιωδέστατοι ότι είχαν δίκιο, και τότε, που ήταν “εναντίον” του μνημονίου, αλλά και τώρα, που το υποστηρίζουν.
Και οι ηλίθιοι οπαδοί τους, όπως φαίνεται, τους πιστεύουν. Αφού τα γκάλοπ τους δίνουν πρωτοπορία μεταξύ των υπόλοιπων προδοτών και απατεώνων. Παρότι τραβάνε όλοι μαζί το κάρο του δοσιλογισμού.
Και βέβαια οι πρωταίτιοι και πρωταθλητές αυτής της αθλιότητας συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα δώσει το ρεσιτάλ της γελοιωδέστερης ηθοποιίας.
Ο ένας και η άλλη λένε ότι ψήφισαν το δολοφονικό μνημόνιο, χωρίς να το έχουν διαβάσει, εν όλω ή εν μέρει. Προφασιζόμενοι εγκληματική ανευθυνότητα, για να κουκουλώσουν την απροκάλυπτα εμπρόθετη δολοφονική τους σκοπιμότητα.
Που ορκίζονται ότι διακαώς επιθυμούν να διακόψουν κάθε σχέση με το αμαρτωλό τους παρελθόν, το οποίο, ωστόσο με περισσή δουλικότητα συνεχίζουν να υπηρετούν.
Αλλά να, που στο δρόμο τους βρέθηκε εκείνη η Μπουμπουλίνα, καθηγήτρια του πανεπιστημίου κ. Ζωή Γεωργαντά, που άναψε φωτιές στα μπατζάκια τους.
Και να, που μας ξαναθύμισαν τον Τερτσέτη και τον Πολυζωίδη οι εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης.
Που χάλασαν την απ’ την ΕΛΣΤΑΤ και ΕΥΡΩΣΤΑΤ δηλητηριώδη τους σούπα. Και όχι μόνο.
Και τους έκαμαν να βλέπουν- εκτός απ’ το λαό- και αυτοί εφιαλτικά όνειρα.
Και ν’ αρχίσουν να ουρλιάζουν και να παραμιλούν υστερικά οι γελοιωδέστατοι:
Ότι οι εισαγγελείς προσβάλλουν, τάχα, το κύρος της Δικαιοσύνης! Που βέβαια το «τιμούν»-υποτίθεται- αυτοί. Οι οποίοι έχουν κάμει νόμο τους τον παραλογισμό, τον αμοραλισμό και την ξετσιπωσιά.
Και βγαίνει και κάποιος, επίδοξος κομματάρχης, που αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τον, όπως φαίνεται, απερχόμενο αρχιτέκτονα της προδοσίας. Και απειλεί με μακελειό όποιον τολμήσει να ενοχλήσει τον πρωταγωνιστή του δολοφονικού, για την Ελλάδα και το λαό της, σεναρίου.
Σάμπως ο ελληνικός λαός, εδώ και δυόμισι χρόνια να βιώνει τίποτε άλλο, εκτός απ’ το νομικό, αστυνομικό και οικονομικό μακελειό.
Ή σάμπως η Δικαιοσύνη να μην συνθλίβεται, συχνά, απ’ τις αθέμιτες άμεσες ή έμμεσες παρεμβάσεις τους. Όπως κι απ’ τη συγκεκριμένη περίπτωση απροκάλυπτα φαίνεται.
Ή σάμπως να μην έχει κατανοήσει η πλειονότητα του ελληνικού λαού την, σε βάρος του, συμπαιγνία εκ μέρους των τρωκτικών της τρόϊκας των δοσιλόγων…
Και να, που, μεταξύ των άλλων, ξεπηδάει, μέσα από την αιθαλομίχλη του Χρηματιστηρίου, με το οποίο καταλήστεψαν τις οικονομίες του ελληνικού λαού, και κάποιος τέως πρωθυπουργός και προφέσορας.
Για να δίνει-με καθυστέρηση ενάμιση και πάνω χρόνου- διαλέξεις της δεκάρας για «το μοιραίο λάθος του μνημονίου».
Όταν το έχουν καταλάβει, προ πολλού, ακόμη και οι μπούφοι αυτού του τόπου. Και το φωνάζουν ακόμη και οι πέτρες του. Και που φευ κάποιοι προφέσορες πληροφορούνται τελευταίοι τις συνέπειες της προδοσίας τους…
Και έπεται η συνέχεια.
Έτσι που, όλοι οι ομογάλακτοι να έχουν επιλέξει ο καθένας το παραλήρημά του, με το οποίο θα συγκινήσουν και θα εξαπατήσουν τους ηλίθιους ψηφοφόρους τους.
Όπως ταιριάζει στα χαϊδεμένα παιδιά της Μπίλντεμπεργκ, της Τριμερούς και πάσης αποχρώσεως νεοναζισμού και σιωνισμού …

Δεν υπάρχουν σχόλια: