Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Εκπολιτιστικός σύλλογος Στειρίου: Ευχαριστίες.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και o ετήσιος χορός του συλλόγου μας το Σάββατο 21/12/2012, σηματοδοτώντας την απαρχή μιας σειράς εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν καθ’όλη τη διάρκεια του έτους εορτάζοντας τα 30 χρόνια της ίδρυσης του συλλόγου μας.


  • Να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής βραδιάς γεμάτης κέφι, ξεχνώντας για λίγο  τα προβλήματα της καθημερινότητας που βιώνουμε όλοι μας. Καταφέραμε να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε να στηριχτούμε σαν τόπος στις δικές μας δυνάμεις και να περάσουμε καλά.
  • Ευχαριστούμε όλους τους συγχωριανούς μας που είναι πάντα στο πλευρό μας και  στηρίζουν κάθε προσπάθειά μας συγχωρώντας μας τυχόν λάθη.
  • Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μουσικούς μας οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς στην πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς καθώς θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους.
Τέλος, να ευχηθούμε το 2012 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, ευτυχία και να καταφέρουμε κάθε αντιξοότητα να την μεταλλάσσουμε σε ευκαιρία για κάτι καλύτερο και δημιουργικό.

Μετά τιμής
Τo Δ.Σ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους μουσικούς γι' αυτήν την υπέροχη βραδιά που μας χαρίσατε.Περάσαμε τέλεια.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

Γαλάνης Σπύρος