Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ευχαριστήριο Συνεταιρισμού παραγωγών Φορμαέλας Αράχωβας προς την Βουλευτή Βοιωτίας Βασιλική Τσόνογλου – Βυλλιώτη.


Ευχαριστήρια επιστολή προς την Βουλευτή Βοιωτίας Βασιλική Τσόνογλου – Βυλλιώτη απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Φορμαέλας Αράχωβας.

Οι παραγωγοί ευχαριστούν την Βουλευτή για την κινητοποίηση της στον ΕΦΕΤ και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την λειτουργία των χώρων παρασκευής Φορμαέλας και τη διάθεση της σε Πανελλήνια κλίμακα, που είχε επιτυχή έκβαση καθώς ελήφθη σχετική απόφαση από τον ΕΦΕΤ σύμφωνα με την οποία….

 «οι αδειοδοτημένες γαλακτοκομικές εγκαταστάσεις της Αράχωβας που επεξεργάζονται  το γάλα δύνανται να διαθέτουν  το τυρί "Φορμαέλα Αράχωβας Παρνασσού", που είναι από δεκαπενταετίας τουλάχιστον προϊόν Π ΟΠ, σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, ενώ μέχρι τώρα μπορούσε να διατεθεί μόνο στα καταστήματα πωλήσεως τους ή εκθετήρια των  εργαστηρίων τους στην Αράχωβα».

Η επιστολή του Δ.Σ έχει ως εξής:

31/01/2012

Προς κα Τσόνογλου

Ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Φορμαέλας Αράχωβας σας ευχαριστεί για την συμβολή σας στο να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που υπήρχαν για να μπορέσει η Φορμαέλα μας να διατίθεται στην ελληνική αγορά με όλες τις νόμιμες ενδείξεις που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία .

Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: