Διαβάστε την Στείριδα και το Στείρι στο wordpress.com κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Εκλογή νέου γραμματέα της ΠΕ ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας.

Δελτίο τύπου
Θέλω να ευχαριστήσω τους συντρόφους μου,  μέλη της ΠΕ ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας , οι οποίοι ομόφωνα με ψήφισαν για Νέο Γραμματέα τους.

Η διαδικασία αυτή, έγινε λόγω του θανάτου του Γραμματέα,  αείμνηστου Γιάννη Μπούρα, ο οποίος στην μακρόχρονη πολιτική του διαδρομή,  με την στάση του τίμησε το ΠΑΣΟΚ.  Ο Γ. Μπούρας  μπήκε στο πάνθεον,  μαζί με όλα εκείνα τα στελέχη,  που από διαφορετικές θέσεις υπηρέτησαν το ΠΑΣΟΚ με σεμνότητα, με αγωνία και αγώνες. Δίδαξαν  εμάς,  ότι το όραμα μας,  πρέπει να το υπηρετούμε με έργο,  διαφάνεια και  διαρκείς  αγώνες .


Σήμερα δε, όσο ποτέ άλλοτε η χθεσινή απόφαση της  ΠΕ ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας   στέλνει ένα μήνυμα.  Μήνυμα ενότητας που  εκφράζει την αγωνία μας  για το μέλλον της Χώρας  και της Δημοκρατικής Παράταξης.

Για το ΠΑΣΟΚ, αυτή την κρίσιμη περίοδο,  ο δρόμος είναι  η ενότητα με δημοκρατική,  πολιτική  και κοινή δράση ,  για να υπάρξουν  προοδευτικές  πολιτικές  αρχές,  με ιδεολογικό και πολιτικό λόγο,  με προγραμματισμό και με σταθερή αναφορά στις κοινωνικές δυνάμεις.

Καλούμε τους  ψηφοφόρους,  τους  φίλους, τα μέλη, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κι όλους  τους πολίτες ανεξάρτητα από τις ενστάσεις,  να δώσουν την μάχη για αλλαγή πορείας, για να οδηγήσουμε  την χώρα σε  προοδευτική έξοδο από την κρίση.

ΤΑΣΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ
Γραμματέας της Π.Ε ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: