Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Οριστικό λουκέτο...

Υπογράφηκαν χθες οι οριστικές συγχωνεύσεις/ κλεισίματα γυμνασίων και λυκείων από την Χριστοφιλοπούλου.
Σχετικά με τη Βοιωτία, ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ της β' βάθμιας, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί κλείνουν. Πρόκειται για τα γυμνάσια Παύλου, Χαιρωνείας, Αγίου Δημητρίου, Άσπρων Σπιτιών και των λυκειακών τάξεων της Αντίκυρας.

Από τον αγώνα και τις προσπάθειες των τοπικών κοινωνιών, που ήταν μαζικές, δυναμικές και πολιτικές, δεν προέκυψε καμιά αλλαγή.

 Η επίγευση από αυτές ήταν: 
  • η αίσθηση ότι η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ψεύδονταν διαρκώς και έπαιζε κρυφτούλι κοροϊδεύοντας τους τοπικούς φορείς (βλ. γ.γ υπουργείου Κουλαϊδής)
  • ότι αδιαφόρησε πλήρως για τη γνώμη των τοπικών κοινωνιών να κρατήσουν τα σχολεία ανοιχτά
  • ότι απαξίωσε πλήρως το θεσμό της "αυτονομίας" των καλλικρατικών δήμων και δημάρχων, γράφοντας στα παλιά παπούτσια της την εκφρασμένη γνώμη τους και κατ' ουσίαν αποκάλυψε τη ψευτορητορική για την αποκέντρωση
  • η αίσθηση ότι το υπουργείο αποφασίζει και οι δήμοι [βλ. γονείς] πληρώνουν τη μεταφορά των μαθητών
  • η βεβαιότητα ότι οι αγώνες ενάντια σ' αυτή την κυβέρνηση, είναι χαμένοι από χέρι, όταν επικεφαλείς τους είναι άνθρωποι που στηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ για να εκλεγούν δήμαρχοι, συνδικαλιστές κ.α. και του χρωστούν αυτήν τη στήριξη
  • δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής και το "ενδιαφέρον" των κυβερνητικών βουλευτών για κάποια από τα σχολεία που κλείνουν. 
Οι προσπάθειές τους ΣΤΕΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. 
    Τουτέστιν ή ότι κι αυτοί κορόϊδευαν [τι να κάνουν οι κακομοίριδες αφού ψήφιασαν το μνημόνιο, δε φταίει αυτό βέβαια ..., παιδαγωγικοί είναι η λόγοι], ή είναι τελείως ΑΟΡΑΤΟΙ για την εξουσία όταν πρόκειται να διεκδικήσουν για τη Βοιωτία.
     ΟΡΑΤΟΙ είναι μόνο για το ψηφαλάκι στη βουλή, που θα επιβάλει στην καμπούρα μας νέα μέτρα, για να σωθεί η πατρίς ... των τραπεζιτών και των βιομηχάνων.
    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΗ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ, ΔΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ.
    ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ......;

    30 σχόλια:

    Στέργιος είπε...

    Ήμουν ένας από αυτούς που πήγαν για διαμαρτυρία (συνάντηση ) στο υπουργείο παιδείας. Το συμπέρασμά μου, από αυτή τη συγκέντρωση, είναι ότι οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί. Οι πολιτικοί, έχουν πάρει πλέον τις αποφάσεις τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει το τοπικό πρόβλημα του Στειρίου. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    Το συμπέρασμά μου στηρίζετε στην απλή σκέψη ότι η Ελλάδα βρίσκετε σε καθεστώς πτώχευσης και αντί οι πολιτικοί μας να προχωρήσουν στις κατάλληλες ενέργειες εφαρμογής των ευεργετικών νόμων του διεθνούς πτωχευτικού δικαίου(να παραγγείλουν δηλαδή στους διεθνής τοκογλύφους να γράψουν τα πανωτόκια στο χιόνι και να περιμένουν να βγει ο Ήλιος), αυτοί για να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι, προσπαθούν με σπασμωδικά μέτρα (όπως αυτό του κλεισίματος του σχολείου του Στειρίου), να παρατείνουν χρονικά τις πολιτικές τους καριέρες, ευελπιστώντας σε μια θεϊκή παρέμβαση( αγνοώντας σαν άλλη αλεπού, ότι τ’ αρχ…α του τράγου δεν πέφτουν όσο και αν κουνιούνται) να πέσουν χρήματα από τον ουρανό.
    Προτάσεις: 1) Πάρτε με τα λεμόνια και ότι άλλο ζαρζαβατικό σας περισσεύει τους πολιτικούς όλων των παρατάξεων της περιφέρειας μας( μερικοί από αυτούς , για να πουλήσουν εκδούλευση στους κατοίκους του χωριού, ήταν παρόντες στη συγκέντρωση, λέγοντας μεγαλοστομίες τον κόσμο), και στη συνέχεια όποιους άλλους από δαύτους βρεθούν σε απόσταση βολής των διαθέσιμων ζαρζαβατικών σας.
    2) Η μοναδική προσφερόμενη εφικτή λύση είναι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος μπορεί να παρέμβει(γιατί τον έχουν ανάγκη) και να του κάνουν τη χάρη. Δεν πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν η καραμέλα ότι αυτό τον καιρό τον «φορτώνετε» όλη η Ελλάδα, διότι στο Μοναστήρι της περιοχής μας «έτρωγε ψωμί» για πολλά χρόνια, άρα μας χρωστάει. Πρέπει να του γίνει γνωστό το πρόβλημα, ακόμα και αν χρειαστεί, τη Μεγάλη Παρασκευή, να αποκλείσουμε το μοναστήρι με το σκεπτικό ότι την πραγματική Μεγάλη Παρασκευή την έχει το Χωριό(Ακραία ενέργεια, αλλά ίσως ……ρεαλιστικκή) .

    Ανώνυμος είπε...

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ .ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΕΙ(ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΑΒΟΥΛΟΙ,ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ,ΙΣΩΣ,ΜΠΟΡΕΙ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙΟΛΑΣ Η ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

    7777777 είπε...

    ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΥΓΗΡΑΚΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

    Στέργιος είπε...

    Αγαπητέ 7777777:
    Δεν είμαι οπαδός της άποψης του Μακιαβέλι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» για τον απλούστατο λόγο ότι σ’ αυτή την περίπτωση κάποιος πρέπει να μας πει ποιος αγιάζει το σκοπό. Παρ’ όλ’ αυτά όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση και μάλιστα λόγω του Καλλικράτη, θα ήμουνα απολύτως σύμφωνος να χρησιμοποιήσουμε όποιες δυνάμεις, μας παρέχονται(Πανηγυράκι Αράχοβας κλπ), για να μπορέσει το Στείρι να παραμείνει Πολιτεία. Να είσαι σίγουρος ότι σε διαφορετική περίπτωση οι κάτοικοι που δουλεύουν στο εργοστάσιο και έχουν μικρά παιδιά , θα προτιμήσουν να μετακομίσουν στ’ Άσπρα Σπίτια αν κλείσει το σχολειό. Αυτό σημαίνει ότι το Στείρι δεν θα έχει μέλλον χωρίς παιδιά . Σημαίνει επίσης λιγότερους ψήφους στις δημοτικές εκλογές και άρα λιγότερους συμβούλους στο ΔΣ. Με λίγα λόγια η Πόλης παρελθόντος του χρόνου θα περιέλθει σε κατάσταση παρακμής και μαρασμού.
    Με την ευκαιρία, αγαπητέ 7…. 7, θέλω να σου επισημάνω ότι την όποια κατάντια σου, στο ποσό που την αποδέχεσαι, την σέρνεις από μόνος σου και δεν σου την επέβαλα εγώ. Και για του λόγου του αληθές, πες μας το ονοματάκι σου για να …….. μας μεταφέρουν την αξιολόγησή σου αυτοί που σε ξέρουν!
    Και κάτι τελευταίο, βλέπω ότι χρησιμοποιείς τον ιερό αριθμό 7 των εβραίων, αν πράγματι είσαι τέτοιος γιατί ντρέπεσαι να μας το πεις;
    Άιντε μέρες που είναι!!!

    ΠΟΝΤΙΟΣ είπε...

    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ [ΣΤΕΡΓΙΟ] ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ[αντιδημαρχο,προεδρο].ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ[ΛΑΚΟΥΒΑ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ] ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ.

    ΠΟΝΤΙΟΣ είπε...

    ΣΤΕΡΓΙΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    777777 είπε...

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

    Η βγάλε την Μάσκα είπε...

    Αγαπητέ7777777

    Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του δήμου ΔΑΑ ίδει τους έχει καλέσει.
    Σας δίνετε δε, η δυνατότητα στο Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη, να πείτε τις προτάσεις σας αλλά και να υποβάλλεται τις ενστάσεις σας για τις μέχρι τώρα ενέργειες της επιτροπής για το δημοτικό σχολείο.

    Ανώνυμος είπε...

    ΠΟΝΤΙΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ

    Ανώνυμος είπε...

    77777777 προεδροοσ του δ.σ ηταν εκει !!!!στο υπουργειο .το προεβαλλε στην εφημεριδα,και το βαλε και θεμα στο δ.σ.μην τους παιρνεις ολους σβαρνα

    ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ είπε...

    ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΟΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

    Ανώνυμος είπε...

    που ησουν 7777777777 στο δ.σ.μονο να κριτικαρετε ειστε

    Ανώνυμος είπε...

    ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΑΡΕ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ.ΟΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    Ανώνυμος είπε...

    ΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΝΩ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ .ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ? Η ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ?ΕΝΩ ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ.

    ΤΟ ΡΟΥΜ ΤΟ ΚΙΟΥΜ είπε...

    Χριστός Ανέστη.
    Αγαπητή/έ
    τα κουτιά με τα βεγγαλικά που είχε για το Στείρι η δημοτική αρχή, πέσανε από το αυτοκίνητο μέσα σε νερά και ποτιστήκανε ....

    Δυστυχώς φίλη /ε διαιωνίζεται η ίδια κατάσταση ότι αφορά το χωριό μας και από την παρούσα δημοτική αρχή.
    Αν δεν αλλάξει τάχιστα ρότα θα γίνει το ρούμ το κιούμ.....

    Ανώνυμος είπε...

    ΦΙΛΕ ΤΟ ΡΟΥΜ ΤΟ ΚΙΟΥΜ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

    ετερωδημοτης είπε...

    ME TI ΘΡΑΣΟΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.

    Ανώνυμος είπε...

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ;ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

    Η σουσουράδα είπε...

    Ανώνυμε 9,01 + 9,40+ ετερωδημοτη 9,17 καλά κάνεις ή κάνετε έστω ανώνυμα και βάζετε προβληματισμούς. Αλλά για τα "δικά μας τα παιδιά" που ήσαν σε πρώτο φόντο την Ανάσταση μπροστά στα σκαλοπάτια δεν λέμε τίποτα και δεν έχουμε σχολιάσει τίποτα( για το όνομα-όλα καλώς καμωμένα ).Για την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου μας και γενικά για όλα τα στελέχη - νεροκουβαλητές του κυβερνώντος κόμματος( βουλευτές,περιφερειάρχη ,αντι,κομματαρχαίους κλπ. δεν ισχύει το - ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ - μούγκα και εδώ βλέπω.Στις πρόσφατες συνελεύσεις στο χωριό πάλι μούγκα, μόνο ανώνυμα σχόλια γράφουμε για τον αντιδήμαρχο και τον πρόεδρο Στειρίου και αυτό δείχνει εμπάθεια ( ενώ εσύ και εγώ ψηφίζουμε και επιλέγουμε υποψηφίους του κόμματος, εκείνους που θα μας κάνουν την προσωπική ή οικογενειακή εξυπηρέτησή μας) . Φίλη ,φίλε πρέπει να πετάξουμε τις παρωπίδες από τα μάτια μας ,γιατί το χάλι αυτό της πατρίδα μας αλλά και για το χωριό μας θα συνεχίζετε στον αιώνα τον άπαντα.... και πάντοτε θα βρίσκουμε ή θα κατασκευάζουμε θύματα για να τους φορτώνουμε της δικές μας αμαρτίες ή ανασφάλειές μας.

    ο στραβωμενος απο βεγγαλικα είπε...

    στραβωθηκα κι εγω και πηγα στον μπεκρη το γιατρο και μου ειπε ποσα βεγγαλικα ειδες δεν αφησες ουτε ενα να πεσει κατω.ξεχασα με ζαλισε και ο αντιδημαρχος με το καμαρι του.τα σχολια απο κατω δεν τα ακουγε.με αγαπη.

    ΤΟ ΡΟΥΜ ΤΟ ΚΙΟΥΜ είπε...

    ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ
    ΟΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΑΚΙΔΕΣ ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΔΙΣΤΌΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΌ ΚΑΜΑΡΏΝΟΥΝ ΣΑΝ Γ..... ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΓΡΑΜΜΉ ΤΗΝ ΑΝΆΣΤΑΣΗ!!!ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΑΚΙΔΕΣ { ΔΕΝ ΣΗΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΊ}
    ΣΕ ΜΕΓΆΛΟ ΒΑΘΜΌ ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΌΜΕΝΆ ΣΟΥ.

    χωριανος είπε...

    σουσουραδα 'τα δικα μας παιδια' τυχαινει να ειναι και ψαλτες τι να κανουμε αλλα να το βαλετε βαθια στο μυαλο σας μονο αυτοι αξιζουν.

    ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ είπε...

    ΜΩΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ;τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΕ.....Α ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΜΗ ΘΕΣ ΝΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΩΜΕΝΟ ΜΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ είπε...

    ΓΑΡΓΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ.

    Ανώνυμος είπε...

    ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΤΣΑΡΗ
    χάνουμε την ψυχραιμία μας, γαβγίζουμε και φανερωνόμαστε ότι είμαστε ο αρθρογράφος όλων των παραπάνω σχολίων.
    Πονάει το δοντάκι σου τώρα και γιαυτό "ασχολήσαι" όπως λες (ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ) και αυτό ακόμη θέλεις να στο λύσουν άλλοι,ντροπιάζοντας το όνομα αγωνιστή του 1821 που χρησιμοποιείς.

    Κοίτα στη γωνία, έρχομαι....

    Το ΚΕΝΤΡΙ είπε...

    χωριανος
    Αυτά μας κατάντησαν σ αυτό το χάλι

    ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝ ΕΙΔΗ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
    1.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?
    2.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ
    3.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ Η ΟΧΙ?
    4.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΟΧΙ?
    5.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΙ ΜΕ ΑΥΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ?
    6.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΡΑΧΜΗ?
    7.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΛΛΟΣ/Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ?
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ,ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΣ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΤΕΡΩΔΗΜΟΤΗ (ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ) ΤΗΝ ΜΠΕΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΑΛΛΟΙ ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    Ανώνυμος είπε...

    βαλε ολα τα σχολια ,μην τα κρυβεις

    Στειριώτης είπε...

    φίλε,φίλη
    εφόσον θέλεις τα σχόλιά σου ή τις καταγγελίες που κάνεις να μην κρύβονται ή κόβονται όπως λες....

    Η Στείριδα - EL STEIRI - Στείρι γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Ανθρώπους. Να μπορεί ο κάθε Άνθρωπος επώνυμα να γράφει ότι τον απασχολεί, δίνοντάς του την δυνατότητα να ακουστεί η άποψή του, σε ένα ευρύ κοινό χωρίς περιορισμούς.
    Οι επώνυμες απόψεις που θα γράφεις, δεν λογοκρίνονται και δημοσιεύονται ακέραιες.

    Υγ.Έχεις επίσης την δυνατότητα να επιλέξεις μην φαίνεται το όνομά σου στο κείμενο που θα στείλεις, αλλά θα είσαι εσύ και μόνο εσύ υπόλογος για τις πιθανές διώξεις.

    φίλη/ε μου.
    «Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία»
    Ανδρέα Κάλβου - Ωδή «Εις Σάμον»

    Ανώνυμος είπε...

    αντ/ρχε και προεδρε ανεβαστε λιγο το επιπεδο της παρεας σας γιατι πατε απο το κακο προς το χεοροτερο.