Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Μια εικόνα, χίλιες σκέψεις...

Κοιτώντας μια φωτογραφία, οι λέξεις για να την περιγράψουν, μπορεί να είναι μόνο μία ή και χίλιες….... 
αλλά οι σκέψεις που γεννιούνται, είναι σίγουρα χίλιες!

21 σχόλια:

ΤΟ ΡΟΥΜ ΤΟ ΚΙΟΥΜ είπε...

Δυστυχώς και η σημερινή δημοτική αρχή δεν κάνει τίποτα διαφορετικό από τη χθεσινή ή την προχθεσινή.Αμόλα τους!!!!Μόνο για φρού φρού και αρώματα.Πίναμε και λέγαμε.Φούρνος

Στειριώτης είπε...

Προς ΤΟ ΡΟΥΜ ΤΟ ΚΙΟΥΜ.

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, πλην όμως εκείνο που διαπιστώνουμε είναι πως κανένας δεν αναζητά… λύση.

Το τοπικό συμβούλιο του χωριού μας από 18/2/2011 το έχει θέσει θέμα στην δημοτική αρχή.
Επισκέψου τον σύνδεσμο http://www.daa.gov.gr/newsite/el/2009-06-05-18-39-05/2010-09-30-10-17-30/2011-02-16-13-27-14/246--12011

Ίδωμεν
Το φετινό καλοκαίρι,πάντως το φάγαμε.

Για ακόμη μια χρονιά η παιδική χαρά του Προφήτη Ηλία δεν επισκευάστηκε και δεν συντηρήθηκε, έτσι ώστε να είναι λειτουργική και ασφαλής για τα παιδιά που την επισκέπτονται.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι κι αν ειναι πιναμε και λεγαμε........

Ανώνυμος είπε...

ωραιος δημαρχος.να τον χαιρεστε.παντου μπροστα.δυναμικοι οι γονεις.κι αφου ο προεδρος ειχε ετοιμο το προγραμμα των δρομολογιων των παιδιων για το διστομο,αλλαξε ροτα απο τις φωνες ορισμενων γονεων,και ειπε στο λογο του οτι πολεμαμε να κρατησουμε το σχολειο μας ανοιχτο.ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ...........

ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.ΚΙ ΑΚΟΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που πηγαμε κι εμεις λιβαδεια και μαθαμε για την αδιαφορια του δημαρχου προς το σχολειο μας.μην προσπαθειτε να τα κουκουλοσετε.

Ανώνυμος είπε...

προεδρε ρωτας αν εισαστε η αιτια για το σχολειο. αυτα που ειδες στη λιβαδεια δεν θα επρεπε να ειχανε γινει 3-4 μηνες πριν, τη περιμενατε να μας πειτε τα δρομολογια, θα νομιζατε οτι μας κανατε και χαρη,λοιπον ασε τον φακελο τον μπλε και τρεξε λιγο, και ελατε και στης καφετεριες να ακουσετε και το τριτο ημιχρονο,να ανταλαξετε αποψεις,αλλα οταν τελειωνουνε η Γ/Σ εξαφανιζοσαστε,η γονεις συνεχιζουνε και μετα,εσεις ψαχνετε να πεταξετε το μπαλακι εμεις κοιταμε να σωσουμε το σχολειομας.και κατι ακομα εαν εκει που ρωτησες αν φταις και σου λεγανε οχι ολοι η μισοι ναι θα δηλωνες παραιτηση

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ είπε...

EIMΑΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ;TI ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ.

ΠΑΤΕΡΑΣ είπε...

θετικα μηνυματα απο τους γονεις του χωριου μας.Μπραβο τους.επειτα απο συγκεντρωση σε καφετερεια,καταφεραν να κλεισουν ραντεβου,με διαφορους γνωστους ετερωδημοτες με την υφυπουργο,κατι που ο δημαρχος δεν μπορουσε να κανει τοσο καιρο.αλλωστε ο αντ/ρχος σε λογο του ειχε ζητησει τη βοηθεια ολων οσοι μπορουσαν να κανουν κατι.σε συνελευσεις επισης των γονεων ο προεδρος συμμετειχε οχι σαν προεδρος αλλα σαν πατερας,μας ελεγε.χθες ειδεμε δυο διαφορετικα προσωπα του προεδρου και του αντ/ρχου.πειραχτηκαν γιατι οι γονεις εκαναν αυτες τις κινησεις χωρις να τους ενημερωσουν,και ο χηνας χθες ηταν ο προεδρος και ηθελε καλεσμα απο τους γονεις.ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΑΧΟΥΝΙ ΛΙΓΟ.ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ? ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ? ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΤΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΙ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ Ω ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ? Τ Ι Π Ο Τ Α.ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ? Τ Ι Π Ο Τ Α.ΣΟΥΣΟΥΣΟΥ ΜΟΥΜΟΥΜΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ,ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ,ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ.ΜΟΛΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΟΣΗ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙ.ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ (ΟΜΩΣ)ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ? ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ.

γονιος είπε...

ειμαι κι εγω ενας γονιος αγανακτησμενος.ναι φταιω και εγω για το σχολειο,που δεν ενηργησα νωριτερα με τους αλλους γονεις.σας δειξαμε εμπιστοσυνη σαν δημοτικη αρχη, σας δειξαμε σεβασμο,αφεθηκαμε στα χερια σας.ειχα παρει τηλ.στην πρωτοβαθμια να ρωτησω για το σχολειο,ξερετε τι μου ειπαν;ενδιαφερον μηδεν απο κανεναν μονο τηλεφωνα γονεων μεμονομενα.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ;

ετεροδημοτης είπε...

AΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΟΧΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Στειριωτη γιατι δεν δημοσιευεις ολα τα σχολια.Αυτο δεν ειναι σωστο.

Στειριώτης είπε...

Φίλτατε αναγνώστη 20/9/2011 6,30μ.μ. το γράφω στο "Δημοσίευση σχολίου" και στο " ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ "

1.Τα σχόλια δεν πρέπει να είναι: συκοφαντικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού.
2. Ενώ τα επώνυμα σχόλια ή απόψεις που θα γράφεις, δεν λογοκρίνονται και δημοσιεύονται ακέραιες.
3.Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμούμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις και να τηρούμε τους βασικούς ορθογραφικούς κανόνες της ελληνικής γλώσσας( τα σχόλια γραμμένα μόνο με κεφαλαία γράμματα « όλα τα λεφτά ».

μητερα είπε...

Θελω να στειλω ενα μηνυμα στην δ.αρχη.ειναι σωστο να μας εκβιαζουν βριζοντας τους αντρες μας;τα παιδια μας;τι καναμε δηλαδη;τρεξαμε για το σχολειο μας,για τα παιδια μας.μας εχουν ζαλισει με μια ομαδουλα,οτι μας υποκινει;Ποια υποκινηση δηλαδη;ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.Οσογια τα χαρτια προεδρε ειμαστε διπλα σου.ΑΠΛΑ αυτο θελουμε κι απο σενα.

Ανώνυμος είπε...

μεαυτη την κατασταση του σχολειου στο χωριο μας,μερικοι το εκμεταλευτηκανε και πεταξανε χαρτια κατα του προεδρου.προεδρε μην μπαινεις στην διαδικασια να μαντεψεις τι και ποιος,γιατι ποτε δεν ξερεις,δεν μπορεις να εκθετεις ατομα που αυτη την χρονικη περιοδο βρισκεσαι σε αντιπαραθεση,η οποιοι δεν θα εφταναν ποτε σε αυτην την καταντια.γιατι περι καταντιας προκειται,αυτην η κινηση.

ΞΕΝΟΣ είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΟ.ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΣΑΝ ΧΩΡΙΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ.ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ,Η ΑΝΤΙΚΥΡΑ,ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ.ΑΝΤ/ΡΧΕ,ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΛΛΟ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

γιναμε το χωριο της ματαλλαξης χαρακτηρων,αλλα λεμε τη δευτερα,αλλα την τριτη.ξερετε το χωριο δεν το κανουν τα σπιτια,αλλα οι ανθρωποι.δεν χρειαζεται να εχουμε μονο ωραια σπιτια,καθαρα,με αυλες,και λουλουδια,αλλα να ειμαστε μονοι μας καθαροι,αντικειμανικοι,σωστοι,για το χωριο μας,και πανω απο ολα για τα παιδια μας.να βρισκουμε λυσεις ενωμενοι.προεκυψε το προβλημα του σχολειου,μας βρηκε διαλυμενους,κοροιδευοντας,ο ενας πισω απο τον αλλο.ΣΗΜΕΡΑ ειναι η αποδειξη να δειξουμε ποσο αγαπαμε το χωριο μας.πανω απο προσωπικα συμφεροντα,και κακιες.δ.αρχοντες εσεις πρεπει να μας δωσετε το παραδειγμα,οχι να κανετε το αντιθετο.

Ανώνυμος είπε...

παιδια τι γινεται στο πατσανταρεικο;χαμος.βλεπω ο δημαρχος να μεινει μονος του ως το τελος.ψεματα απο εδω,ψεματα απο εκει,πολλα λαθη,και απο τους υπαλληλους.το συμπερασμα ειναι πως δεν ηταν ετοιμοι για εναν τοσο δυνατο δημο.πρεπει ολοι να το παρουμε αποφαση οτι αυτοι οι δημοι θελουν ατομα μορφωμενα,δυναμικα,κοινωνικα,και να ασχολουνται ολη μερα με το δημο,απο το πρωι,ως το βραδυ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΗ Η Δ.ΑΡΧΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ;TA BAZEI ME TOYΣ ΓΟΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΣΥΝΟΔΟ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΘΕΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΞΠΡΕΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΕΙ ΜΑΣ;ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΛΟΜΟΣΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

πολυ ψεμα παιδια