Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Για ποιον δουλεύει αυτή η κυβέρνηση; Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτ

Καψής: Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει την κρατικοποίηση των τραπεζών - Θα υπάρξει νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για αυτό το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει εκλεγεί. Υπενθυμίζεται ότι η εκλεγμένη Βουλή έχει ψηφίσει ότι η χρηματοδότηση των τραπεζών θα γίνει με κοινές μετοχές και οι κοινές μετοχές που θα ανήκουν στο κράτος καθιστούν μετόχους όλους τους Έλληνες πολίτες.


Στα κέρδη τους οι τράπεζες και οι μέτοχοι τα μοίρασαν μόνοι τους! Και μιλάμε για τα γνωστά golden boys και τα αμύθητα bonnus ! Τις ζημιές τις πληρώσαμε ως λαός από τις μέρες του Καραμανλή και έπειτα. Και τώρα που η βουλή έχει ψηφίσει χρηματοδότηση με κοινές μετοχές που θα να αλλοιώσουν το ιδιοκτησιακό κάνοντας η κυβέρνηση θέλει να μην πάρει τις μετοχές αφήνοντας τους Έλληνες πολίτες εκτός. Μελετά να πάρει μάλιστα κάτι άλλο) ομολογιακό δάνειο και μετοχές χωρίς ψήφο) που δεν θα αλλοιώσουν το μετοχικό σχήμα.

Τι στο διάολο κάνετε γαμώτο; Τι ακριβώς κάνει η κυβέρνηση και για ποιον δουλεύει τελικά;

Οι τράπεζες που θα αναχρηματοδοτηθούν μετά το PSI ανήκουν στο ελληνικό λαό και η πολιτική τάξη ελέγχεται από τον Λαό και εκεί Λογοδοτεί. Τελεία και παύλα.

Στο με Bank και στα 1,77 ευρώ – Στα 940 εκατ. ευρώ η κεφαλαιοποίηση.
Άνοδος 7,75% για την Marfin
Στα 591 εκατ. ευρώ η κεφαλαιοποίηση της Eurobank με άνοδο 16,3%
Στα 3,01 ευρώ η ΕΤΕ με άνοδο 9,45% και αποτίμηση 2,87 δισ. ευρώ -
Ενισχύεται 22,08% το ΤΤ στα 0,8720 ευρώ με αποτίμηση 248 εκατ. ευρώ
Ενισχύεται κατά 22,08% το ΤΤ στα 0,8720 ευρώ με αποτίμηση 248 εκατ. ευρώταξύ…Ωρα 12:30
Στο +16,45% η Alpha

Σχετικά:Μεγάλη άνοδος και σήμερα στην αγορά της Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: