Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ελείτροχος:Έκθεση γελοιογραφίας στη Θήβα (Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου ως Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σύλλογος Φωτογραφίας και Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας, «Ελείτροχος» μέσα στο πλαίσιο των στόχων και σκοπών του να συμβάλει τόσο στη γνωριμία και διάδοση των Καλών Τεχνών, όσο και στην ανάπτυξη της πολιτιστικής και εικαστικής ζωή της Θήβας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, σε συνδιοργάνωση με το Δημοτικό Οργανισμό Θήβας (Δ.Ο.Θ.), θα φιλοξενήσει στην πόλη της Θήβας ένα μεγάλο τμήμα της 14ης Έκθεσης Γελοιογραφίας Λαφυστίου με τίτλο: «Κρίση Γέλιου στο Λαφύστι», από Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου ως Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012, στην αίθουσα «Σεμέλη» του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Θηβαίων.
Η φιλοξενία της έκθεσης στην πόλη της Θήβας πραγματοποιείται κατόπιν της ευγενικής παραχώρησής της από το Δήμο Λεβαδέων και τον Μορφωτικό Σύλλογο του  Λαφυστίου, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
Ώρες λειτουργίας: 18.00 – 21.00
Είσοδος: ελεύθερη.
Η 14η Έκθεση Γελοιογραφίας διοργανώθηκε από τον Δήμο Λεβαδέων, τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Λεβαδέων και τον Μορφωτικό Σύλλογο Λαφυστίου, και πραγματοποιήθηκε στο Λαφύστι Λειβαδιάς από 28 Μαΐου ως τις 5 Ιουνίου 2011.
Στην Έκθεση συμμετείχαν διακεκριμένοι γελοιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τιμώμενος δημιουργός της 14ης Έκθεσης Γελοιογραφίας ήταν ο Ιορδάνης Ανανιάδης (δημιουργός κινουμένων σχεδίων).
Επίσης, η έκθεση περιελάμβανε παρουσίαση της Ιστορίας της γαλλικής γελοιογραφίας με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λιβαδειάς, και παρουσίαση της έκθεσης «Και η κρίση θέλει το γέλιο της» σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Λέσχη Γελοιογραφίας που εδρεύει στις Βρυξέλλες.
                                             Μετά τιμής,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αναστασίου Ειρήνη
Μαρία Φουστανελλά

Δεν υπάρχουν σχόλια: