Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Είσαι ήδη νεκρός.

 Γράφει ο Ραδιολόγος     
Όλοι αυτοί που περιμένουν ότι κάποιος θα πάρει το όπλο του και θα βγει να διορθώσει την κατάσταση ή αναμένει ότι ομάδες οργισμένων θα ξεκινήσουν τελικά έναν εμφύλιο τον οποίο προβάλλουν (και φοβούνται τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης) στέλνοντας στα μπουντρούμια της Ιστορίας δοσίλογους και γερμανοτσολιάδες θα πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι μία.

Βιώνουμε ήδη τον εμφύλιο και αυτός, αυτή την φορά, δεν έχει ούτε σφαίρες, ούτε ιαχές, ούτε ελπίδα για μία έκβαση που θα είναι ίσως υπέρ των καταπιεσμένων. Είναι ο μοντέρνος εμφύλιος απόρροια του 4ου Παγκόσμιου Πολέμου και είναι οικονομικός. Η έκβαση είναι ήδη υπέρ αυτών για τους οποίους εσύ είσαι οργισμένος. Είναι υπέρ των μελών των συλλόγων, των συντεχνιών, των ομάδων- κρυφών και φανερών- που δίνουν ακόμα και το παιδί τους αρκεί το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και των πασοκοθρεμμένων κομμάτων, που είναι πάντα το δεκανίκι της «σοσιαλιστικής δημοκρατίας» στην Ελλάδα, να είναι τέτοιο που να μην υπάρχει ίχνος φόβου κατάρρευσης από την εξουσία.

Το πρόσωπο του γερμανοτσολιά στον προτελευταίο εμφύλιο στην Ελλάδα κυκλοφορούσε ανάμεσα στον λαό με περίσσια αλαζονεία και εξουσία όπως αυτή την στιγμή κυκλοφορούν οι εκτελεστές των εντολών ξένων και εντόπιων κατακτητών. Όπως δεν μπορεί να αντιδράσει αυτή την περίοδο ένας συνταξιούχος, ένα παιδί , ένας άρρωστος απέναντι στα κομματικά υβρίδια που φέρουν εις πέρας το σχέδιο εξαθλίωσης έτσι δεν μπορούσε να αντιδράσει και τότε ο λαός απέναντι στους εισβολείς και γερμανοτσολιάδες υποστηρικτές τους.

Εξάλλου όπως εκείνη την περίοδο οι μαυραγορίτες πλούτιζαν με αντίτιμο εκατομμύρια ζωές κατακτημένων έτσι και σήμερα το επίσημο κράτος με τους «νόμους» αλλά και η άνθιση ενεχυροδανειστηρίων ακόμα και στο πιο μικρό χωριό δείχνουν τον εμφύλιο που βιώνουμε.

Όπως το 1946 ο Κανελλόπουλος υποδεχόμενος τον αμερικανό στρατηγό Βαν Φλιτ, είπε, παρουσιάζοντας το στρατιωτικό άγημα: «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας», έτσι και σήμερα τα «δημοκρατικά» εκλεγμένα εξουσιαστικά κέντρα στην Ελλάδα παρέδωσαν τον κομματικό τους στρατό στους Ράιχνενμπαχ, Φούχτελ και άλλους. Όπως εκείνος ο στρατός όρμησε με την βοήθεια των ξένων στο εξαθλιωμένο λαό έτσι και σήμερα σύσσωμο το ιδιότυπο σημερινό στράτευμά τους ορμούν και εκτελούν τις εντολές εξαθλιώνοντας μέχρι θανάτου την μερίδα του λαού που το μόνο του έγκλημα ήταν να μην ενταχθεί σε κόμμα δουλεύοντας για τον επιούσιο. 

Για την απόδειξη των παραπάνω αν ρίξει κάποιος μια ματιά σε εκλογές των τελευταίων ημερών σε δημόσιους οργανισμούς και συνδικαλιστικά όργανα θα διαπιστώσει πως οι γερμανοτσολιάδες του σήμερα έχουν πρόσωπο και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Δεν υπάρχει πια βουνό να καταφύγει κάποιος κάνοντας αντίσταση αφού και ο τελευταίος κάτοικος της ορεινής Ελλάδας είναι βολεμένος από το κόμμα του και με μεγάλη ευχαρίστηση θα σε «καρφώσει» παίρνοντας το ξεροκόμματό του κατοχυρώνοντας δια της προδοσίας την δικιά του ζωή.

Την ήττα στον σημερινό εμφύλιο έρχονται να επιβεβαιώσουν οι μυριάδες φωνές «σωτήρων» που δημιουργούν εκατοντάδες κόμματα και δήθεν θύλακες αντίστασης που ουσιαστικά εγκλωβίζουν την αγανάκτηση και συντηρούν ολοκληρώνοντας την κατάκτηση αποκλείοντας την οποιαδήποτε αντίσταση. Δεν θα έχουμε την τύχη ούτε μιας ανέλπιδης τελευταίας εξόδου αλλά ούτε την τιμή να χτιστούν «Νέοι Παρθενώνες» όπως χαρακτήρισε ο Κανελλόπουλος την Μακρόνησο. Θα πέφτουμε κάτω από τις ορδές των γερμανοτσολιάδων αναίμακτα και ήσυχα συνειδητοποιώντας αργά, πολύ αργά, ότι δεκαετίες ολόκληρες λαδώναμε συνειδητά και ασυνείδητα τα όπλα που μας εκτελούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: