Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση της K.O. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ του ΚΚΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο λαός μας απαντώντας στον εκβιασμό περί χρεωκοπίας που πρόβαλε η κυβέρνηση, η ΕΕ και το ΔΝΤ, με μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα δήλωσε την πρόθεση του να αντιπαλέψει και να αχρηστεύσει στην πράξη τα βάρβαρα μέτρα του μνημονίου.


Την ίδια ώρα προβοκατόρικες δυνάμεις , μέλη συνδέσμων και διάφορων στεκιών, εκμεταλλευόμενες την απειρία και το αυθόρμητο κάποιων μαθητών αφού πρώτα διέσπασαν την μαθητική πορεία, στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στους δρόμους της Λιβαδειάς επιτιθέμενοι σε καταστήματα, πολιτικά γραφεία μεταξύ αυτών και τα γραφεία του ΚΚΕ. 

Γίνεται πλέον φανερό ότι οι καθοδηγητές των συγκεκριμένων ενεργειών που κρύβονται πίσω από τραμπούκικες ενέργειες δεν έχουν άλλο στόχο παρά μόνο την συκοφάντηση του κινήματος και φυσικά την επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ που με συνέπεια αντιμάχεται την αντιλαϊκή πολιτική. Αυτούς προφανώς θεωρούν εχθρούς τους. 

Η συγκεκριμένη ενέργεια υποδηλώνει τελικά ποιόν θεωρούν αντίπαλο αυτές οι δυνάμεις και ταυτόχρονα ποιού τα συμφέροντα εξυπηρετούν. Αποτελούν οικτρή μειοψηφία και πρέπει να απομονωθούν. Τέτοιες ενέργεις δεν έχουν καμία σχέση με το οργανωμένο μαθητικό κίνημα που παλεύει στο πλευρό των εργαζόμενων γονιών τους και το λαϊκό κίνημα. 

Η Κ.Ο. Λιβαδειάς του ΚΚΕ καλεί τους μαθητές και τους εργαζόμενους να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους προβοκάτορες. Να ισχυροποιήσουν ταυτόχρονα τις δυνάμεις που καθημερινά παλεύουν στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές ,σε κάθε μετερίζι. 

Να δυναμώσουν παντού το λαϊκό κίνημα, μέσα από τα ταξικά σωματεία, τις λαϊκές επιτροπές, τις επιτροπές αγώνα των εργαζομένων, τα συντονιστικά των μαθητών στα σχολεία, διεκδικώντας τον άλλο δρόμο ανάπτυξης για την Λαϊκή Εξουσία και Λαϊκή Οικονομία. 

Κ.Ο. Λιβαδειάς του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: