Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ριζοσπαστική - Οικολογική Συνεργασία: «Για την ποινική δίωξη των εργαζομένων στην Π.Ε. Ευρυτανίας»


Αλιβέρι   10   / 02 / 2012
ΠΡΟΣ: κ. ΚΛ. ΠΕΡΓΑΝΤΑ ,  Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
 «Για την ποινική δίωξη των εργαζομένων στην Π.Ε. Ευρυτανίας»

Κε Περιφερειάρχα,

Σαν να μην έφταναν όλα τα δεινά των μνημονίων και οι τραγικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών που κάνουν το «βίο τους αβίωτο», οι εργαζόμενοι  της Περιφερειακής Ενότητας  Ευρυτανίας ,   είναι σήμερα αντιμέτωποι με την «δαμόκλειο σπάθη» της Δικαιοσύνης κατηγορούμενοι γιατί έπραξαν το αυτονόητο συνταγματικό τους δικαίωμα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Αυτό της απεργίας, που κήρυξαν η ΑΔΕΔΥ και η Ομοσπονδία τους.


Το τραγικό είναι ότι η δίωξη γίνεται την ίδια ώρα  που ετοιμάζεται μέσω του νέου μνημονίου το αλυσόδεμα της χώρας, του λαού μας και των μελλοντικών γενιών του στη φτώχεια και η υποταγή της για ορίζοντα δεκαετιών στις ορέξεις του διεθνούς ληστρικού χρηματοπιστωτικού συστήματος .

Το λυπηρό είναι ότι διώκτης είναι η αιρετή αυτοδιοίκηση που εκπροσωπείται από εσάς και η οποία αντί τούτες τις ώρες να εκφράσει το κοινωνικό της πρόσωπο συμπαραστεκόμενη και συμπαρατατασσόμενη στους λαϊκούς αγώνες ενάντια στα βάρβαρα μέτρα Κυβέρνησης και τρόικας που καταστρέφουν την ζωή τους, επέλεξε να πορευθεί ενάντιά τους, επικαλούμενη «ιδιαίτερα προβλήματα», την στιγμή που ο νομός δεν είχε κηρυχθεί καν σε κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» .

Κε Περιφερειάρχα,

Υπό τις παρούσες συνθήκες, και αν θέλετε να είστε συνεπείς με τις κατά καιρούς φιλολαϊκές σας εξαγγελίες , να μην χρεωθείτε προσωπικά την ταύτισή σας με την Πολιτική της παρούσας Κυβέρνησης και καταστείτε απόλυτα πολιτικά συνυπεύθυνος:
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Με τιμή

ΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: