Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Γιώργος Μαρίνος:Είναι ώρα ευθύνης.

Επιστολή του Γιώργου Μαρίνου μέλους του Πολιτικού Γραφείου , της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Βουλευτή Ευβοίας, προς τις εργατικές , λαϊκές οικογένειες της Εύβοιας και της Στερεάς Ελλάδας. 

Είναι ώρα ευθύνης. 

Η Τρικομματική κυβέρνηση , ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ - ΛΑΟΣ , μαζί με την Τρόικα και την πλουτοκρατία εγκληματούν κατά του λαού.


Μειώνουν τον κατώτερο μισθό κατά 22%, επιβάλλουν μισθούς 400 Ευρώ , σφαγιάζουν τις συντάξεις , καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις , ισοπεδώνουν τα εργασιακά , κοινωνικά , ασφαλιστικά δικαιώματα , υπονομεύουν το μέλλον της νεολαίας.

Η εργατική τάξη , τα λαϊκά στρώματα έχουν μια επιλογή .Να βγούνε μαζικά στο δρόμο του αγώνα ,να εμποδίσουν αυτό το έγκλημα, να ανατρέψουν την κυβέρνηση του κεφαλαίου και να απαιτήσουν άμεσα εκλογές, να ξεπεράσουν κάθε ανάχωμα και να συμπορευθούν με το ΚΚΕ .

Ο εργαζόμενος λαός να επιβάλλει σκληρή πολιτική τιμωρία στο ΠΑΣΟΚ , τη Ν.Δ και το ΛΑΟΣ , να αποδυναμώσει τον εργοδοτικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό που είναι συνένοχος στην επίθεση κατά των εργαζομένων.

Υπάρχει προσωπική ευθύνη και κανένας βουλευτής δεν έχει δικαίωμα , δεν

δικαιολογείται να ψηφίσει υπέρ των εγκληματικών μέτρων.

Ο λαός έχει υποχρέωση να τιμωρήσει αυστηρά αυτούς που τον καταδικάζουν στην εξαθλίωση , στη φτώχεια.

Οι εκβιασμοί περί χρεωκοπίας της χώρας χρησιμοποιούνται ως προπέτασμα για να αποκρυφθεί πως η καπιταλιστική βαρβαρότητα και η αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ , της Ν.Δ και του ΛΑΟΣ, οδήγησαν σε πάνω από 1 εκατομμύριο ανέργους , καταδικάζουν το λαό σε χρεοκοπία για να πλουτίζουν οι τραπεζίτες , οι βιομήχανοι , οι εφοπλιστές και οι άλλοι ληστές του λαϊκού μόχθου.

Το ΚΚΕ καταψήφισε και αντιπάλεψε το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, συγκρούεται με τη συνολική αντιλαϊκή πολιτική που κατεδαφίζει τα λαϊκά δικαιώματα.

Το ΚΚΕ πρωτοστατεί στην ανάπτυξη της εργατικής, λαϊκής πάλης , καταψηφίζει, πολεμάει τα εγκληματικά μέτρα και θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία στη βουλή.

Όλοι στο δρόμο του αγώνα.
Κάτω η κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου , της πλουτοκρατίας.
Ο λαός να δώσει τη μάχη , να εμποδίσει , να πολεμήσει τα μέτρα που τον καταδικάζουν σε βαθειά φτώχεια. Να πάρει μαζικά μέρος στους αγώνες του ΠΑΜΕ και των άλλων αγωνιστικών συσπειρώσεων.
Να πάρει την υπόθεση στα χέρια του , να δυναμώσει τον αγώνα για τη λαϊκή συμμαχία και την εργατική , λαϊκή εξουσία , για να γίνει δική του περιουσία ο πλούτος που παράγει , να απαλλαγεί από την Τρόικα με αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να διαγραφεί μονομερώς το χρέος.

9 .2.2012
 Γιώργος Μαρίνος 

Βουλευτής Ευβοίας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: