Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Δελτίo τύπου του Μιχάλη Γιαννάκη

Αν δεν χρηματοδοτηθεί άμεσα, σε λίγους μήνες το νοσοκομείο της Θήβας δεν θα μπορεί να λειτουργεί

Ηχηρό μήνυμα προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης αποτέλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας, κου Μιχάλη Γιαννάκη στην συνάντηση του Υφυπουργού Μιχάλη Τιμοσίδη με τον Δήμαρχο Θηβαίων κο Σ. Νικολάου, τους βουλευτές Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ, τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης και τον διορισμένο από την κυβέρνηση Διοικητή του νοσοκομείου.


«Αν δεν χρηματοδοτηθεί άμεσα, σε λίγους μήνες το νοσοκομείο δεν θα μπορεί να λειτουργεί» τόνισε ο Μιχάλης Γιαννάκης και κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ότι καταφεύγει σε ευχολόγια προκειμένου να εξωραΐσει την κατάσταση και να καθησυχάσει τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας της Θήβας.

«Τα προβλήματα είναι άμεσα και το νοσοκομείο ήδη υπολειτουργεί. Σας είχα θέσει τα ζητήματα πριν από μήνες και κωφεύσατε. Μην προσπαθείτε, τώρα, με ευχολόγια να ωραιοποιήσετε την κατάσταση» είπε ο Μιχάλης Γιαννάκης απευθυνόμενος στον Υφυπουργό. «Η νέα Διοίκηση γνωρίζει τα προβλήματα και σας τα έχει επισημάνει επανειλημμένως» τόνισε ο Μιχάλης Γιαννάκης και κάλεσε τον κύριο Τιμοσίδη να δώσει τα εργαλεία στην νέα Διοίκηση του νοσοκομείου προκειμένου να επιτελέσει το έργο της.

Στην τοποθέτηση του ο Μιχάλης Γιαννάκης κατήγγειλε την αδιαφορία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας απέναντι στις αγωνίες του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του νοσοκομείου Θήβας, που επισημαίνουν την καθημερινή υποβάθμιση και απαξίωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: