Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο Χάρης Παπαθωμάς υποψήφιος, ως επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού για το επιμελητήριο Βοιωτίας.

Αιφνιδίασε τη Δευτέρα το πρωί απο τη Λιβαδειά ο γνωστός επιχειρηματίας Χάρης Παπαθωμάς ο οποίος περίπου μια εβδομάδα πριν την κατάθεση ψηφοδελτίων ανακοίνωσε την συμμετοχή του στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Επιμελητήριο Βοιωτίας.
«Στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2011 διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη οργάνων διοίκησης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Εκλογές οι οποίες διεξάγονται σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών στη ζωή μας», σημείωσε ο κ. Παπαθωμάς μιλώντας στους δημοσιογράφους.
Ακολούθως έκανε γνωστή την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος ως επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Τόνισε μεταξύ άλλων: «Σε μια εποχή όπου βιώνουμε αλλαγές στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου. Σε μια εποχή κρίσιμη για το μέλλον των επαγγελμάτων μας και των δικαιωμάτων μας. Μια εποχή όπου χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο ένα επιμελητήριο αρωγό στα προβλήματα μας και στις διεκδικήσεις μας. Ένα επιμελητήριο με σαφείς στόχους, συγκροτημένη πρόταση, τεχνοκρατικό λόγο και με ανθρώπους με ξεκάθαρο προσανατολισμό και όρεξη για προσφορά και δημιουργία.
Ανακοινώνω σήμερα την συμμετοχή μου στις εκλογές ως επικεφαλής ενός πραγματικά ανεξάρτητου συνδυασμού που απαρτίζεται από νέους και έμπειρους συναδέλφους από όλη τη Βοιωτία».
Και πρόσθεσε: «Η πρότασή μας έχει επίκεντρο τον Βοιωτό Επιχειρηματία.
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε Για μας έχει ιδιαίτερη σημασία η ενότητα, η ανανέωση, η σύνθεση, η διεκδίκηση, η παρέμβαση και η συμμετοχή με στόχο την ανάπτυξη».
Έτσι λοιπόν στο πλαίσιο της ενότητας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους του και σε όσους φέρονται ως υποψήφιοι (Παναγιώτης Αγνιάδης, Κώστας Παπασπύρου και Χρήστος Αναγνώστου) για την δημιουργία ενός ενωτικού ψηφοδελτίου.
«Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε το σύνολο των συναδέλφων που ενδιαφέρονται και επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκλογές του επιμελητηρίου στη δημιουργία ενός ενιαίου ψηφοδελτίου που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας εποχής που διανύουμε», είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα τόνισε ότι ο ίδιος είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα στο Επιμελητήριο Βοιωτίας επισημαίνοντας: «Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανατρέψουμε κατεστημένες αντιλήψεις και γι αυτό επικεντρώνουμε συνειδητά στο πραγματικό νόημα και τη σημασία αυτών των εκλογών, που είναι η αναβάθμιση του ρόλου του επιμελητηρίου στην κοινωνία μας.
Είμαστε έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα του επιμελητηρίου Βοιωτίας που στόχο θα έχει τη συνένωση προσπαθειών και δυνάμεων απ' όπου και αν προέρχονται, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συναδέλφου. Ένα ξεκίνημα διεκδικητικό στην κοινωνία, στην κυβέρνηση, στην Ε.Ε. και στους ίδιους μας τους εαυτούς. Ένα ξεκίνημα που θα μας βγάλει από τη μιζέρια και την απαξίωση».
Και ο Χάρης Παπαθωμάς κατέληξε: «Πιστεύουμε πως το Επιμελητήριο και ρόλο μπορεί να έχει και ουσιαστική παρέμβαση αρκεί να υποστηρίξει με σθένος θέσεις και προτάσεις που απορρέουν από την γνώση των συναδέλφων. Μπορεί να καταστεί μοχλός ανάπτυξης ειδικά τώρα στις κρίσιμες στιγμές που περά ο τόπος μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: