Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα ενημέρωσης για την Επτάπολη.


Την Παρασκευή 17 Ιουνίου και ώρα 20.00 θα γίνει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα συμβουλίων της Δημαρχίας στο Δίστομο.
Αποκλειστικό θέμα είναι η  επίσημη ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου και όσων συνδημοτών μας επιθυμούν να παρευρεθούν για την  ΕΠΤΑΠΟΛΗ. Μέλη του Δ.Σ του ομίλου που προωθεί την δημιουργία της ΕΠΤΑΠΟΛΗΣ  θα παρουσιάσουν τα τελικά σχέδια και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις.
ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


Περισσότερες πληροφορίες για την Επτάπολη κάντε κλικ ΕΔΩ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η επιταγή για την πώληση των κτημάτων θα είναι σε ρούβλια ή πετροδολάρα!!!!και η είσπραξή της θα γίνει απο την τράπεζα της κολοπετεινίτσας
Ξυπνήστε Στειριώτες.

Ανώνυμος είπε...

καποτε επιτέλους θα πρεπει να μαθει ο κυριος προεδρος τα βασικα που αφορουν τη λειτουργια του δ.σ., που στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν μπορει αυτη η μαζωξη να αποτελεσει δ.σ.. για να το κανει ομως πρεπει να εχει και χρονο και διαθεση-κατι που δεν συμβαινει

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ;ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ.ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΟΞΙΛΟ.

ΦΙΛΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΓΚΟΤΖΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΜΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΚΟΤΖΑΛΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ/ΡΧΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.