Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων διοργανώνει ανοιχτό σεμινάριο με θέμα:
«Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων».
Το Σεμινάριο είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε υφιστάμενα αλλά και μελλοντικά στελέχη Ξενοδοχείων, Εστιατορίων, Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιία, Κυλικεία, Νοσοκομεία & Catering και επισιτιστικές επιχειρήσεις εν γένει που επιθυμούν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πρώτες ύλες και να υπολογίσουν σωστά & αποτελεσματικά το κόστος του κάθε προϊόντος για την επιχείρησή τους.
Το Σεμινάριο, διάρκειας 10 ωρών, θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά) στις 21 & 23 Μαρτίου το απόγευμα.
Η συμμετοχή για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας είναι δωρεάν
Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων : 18 Μαρτίου 2011
Υπεύθυνος Προγράμματος, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Βοιωτίας, κα Μίνα Πελέκη, τηλ. 22610 28281 & e-mail peleki@viotiachamber.gr καθώς και να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου www.viotiachamber.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου