Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Τα μέλη της Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας.


Η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας , έχει ως ακολούθως:
Α. Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης ορίζεται ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Πατσαντάρας με αναπληρώτριά του την δημοτική σύμβουλο, Ελένη Σύρου.
Β. Η σύνθεση των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Διστόμου- Αράχωβας - Αντίκυρας ορίζεται ως ακολούθως:
1. Μπούρας Νικόλαος, αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Διστόμου, με αναπληρωτή του τον Στέφανο Παπαϊωάννου, αντιδήμαρχο Τοπικής ενότητας Στειρίου.
2. Κομνάς Σπυρίδων, δημοτικός σύμβουλος, με αναπληρώτριά του την Ταγκαλάκλη Γεωργία, δημοτική σύμβουλος.
3. Ληξουριώτης Φ. Χαράλαμπος, δημοτικός σύμβουλος, με αναπληρώτριά του την Φανουράκη Ζώη Βάνα , δημοτική σύμβουλος.
4. Δημάκας Νικόλαος, δημοτικός σύμβουλος, με αναπληρωτή του τον Γαμβρίλη Ιωάννη, δημοτικός σύμβουλος.
5. Κοτρογιάννου- Φουντά Παναγιώτα, δημοτική σύμβουλος, με αναπληρωτή της τον Πράγια Λεωνίδα, δημοτικός σύμβουλος.
6. Μελισσάρης Ανδρέου, εκπρόσωπος του Συλλόγου Αραχωβιτών Αθήνας - Πειραιά , με αναπληρωτή του τον Παπανικολάου Γεώργιο.
7. Μέγας Άρης, εκπρόσωπος της Ελληνικής Μαθηματικής εταιρείας, Παράρτημα Νομού Βοιωτίας, με αναπληρωτή του τον Βελαώρα Ιωάννη.
8. Συμεωνίδης Κωνσταντίνος, εκπρόσωπος του Συλλόγου «Μουσικό Εργαστήρι Άσπρων Σπιτιών», με αναπληρώτρια του την Ναάμα Θεοδώρα.
9. Θεοδωρόπουλος Αριστείδης, εκπρόσωπος του Συλλόγου «Μ.Κ.Ο. Αειφέρων», με αναπληρωτή του τον Μορόγιαννο Δημήτρη.
10. Παντίσκας Αναστάσιος, εκπρόσωπος του Συναιτερισμού Αυτοκινητιστών, με αναπληρωτή του τον Παντίσκα Ιωάννη, εκπρόσωπο του Σωματείου Αυτοκινητιστών.
11. Αγγελέτο Παναγιώτη, εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και μέλος του ευρωπαϊκού forum ατόμων με αναπηρία με αναπληρώτρια του την Ντόσκα Δήμητρα.
12. Κώτσου Αγγελική εκπρόσωπος του Συλλόγου Μελέτης & Προβολής Προβλημάτων & Γενικού Εκπολιτισμού της Περιφέρειας Διστόμου, με αναπληρώτριά της την Μπασδέκη Παναγιώτα.
13. Γερακιός Θέμελης, εκπρόσωπος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων «Ποσειδών» Αντίκυρας, με αναπληρωτή του τον Κοντογιάννη Γεώργιο.
14. Θεοχάρης Γεώργιος, εκπρόσωπος του περιοδικού «Εμβόλιμον» - Κίνηση των φίλων του λόγου Άσπρων Σπιτιών με αναπληρωτή του τον Καρβούνη Ελπιδοφόρο.
15. Τζιτζώκος Αριστείδης, εκπρόσωπος της Πολιτιστικής Εταιρείας το «Μαρτυρικό Δίστομο» με αναπληρώτρια του την Σφουντούρη Μαρία, εκπρόσωπο του Χορωδιακού Συλλόγου Διστόμου «Αμβρυσσός».
16. Σύρος Ιωάννης, εκπρόσωπος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αράχωβας με αναπληρώτριά του την Λούσκου Λουκία.
17. Διαμαντή Ασημίνα, εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντίκυρας, με αναπληρώτριά της την Κουντουριώτη Παναγιώτα.
18. Τσούτσου Αικατερινη, εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου, με αναπληρωτή της τον Μαργαρίτη Γεώργιο.
19. Βέργος Λουκάς, εκπρόσωπος του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού ομίλου «Αμβρυσσεύς» με αναπληρωτή του τον Σιδερά Λουκά.
20. Λαμπράκος Θεμιστοκλής, εκπρόσωπος του Αθλητικού Συλλόγου Ποδοσφαίρου «Παρνασσός» με αναπληρωτή του τον Κοροδήμο Ιωάννη.
21. Σαβαρίκας Αθανάσιος, εκπρόσωπος της Αθλητικής & Ψυχαγωγικής Λέσχης «Μεδεών» με αναπληρωτή του τον Ανδρούτσο Χρήστο.
22. Ληξουριώτης Φώτιος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ, με αναπληρωτή του τον Περδίκη Γεώργιο.
23. Γεωργάκος Ιωάννης, εκπρόσωπος του Συλλόγου Ξενοδόχων Αράχωβας, με αναπληρωτή του τον Κούτρα Ευάγγελο.
24. Ράπτης Άγγελος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Αράχωβας, με αναπληρωτή του τον Κοκοβό Παναγιώτη.
25. Σιαμήτρος Ευστάθιος, εκπρόσωπος του Αγροτικού Συναιτερισμού Αράχωβας, με αναπληρωτή του τον Ρήγα Ανδρέα.
26. Σφουντούρη Γεωργία, εκπρόσωπος του Γεωργικού Συνεταιρισμού Διστόμου, με αναπληρωτή της τον Καστρίτη Ευστάθιο.
27. Σωπασουδάκης Σπύρος, εκπρόσωπος του Σωματείου «Ένωση Αλουμινίου της Ελλάδας», με αναπληρωτή του τον Νικολάου Ιωάννη.
28. Σαμουήλ Λουκάς, εκπρόσωπος του Επιμορφωτικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου Αντίκυρας , με αναπληρωτή του τον Μίχο Δ. Ιωάννη.
29. Κοσκινάς Γεώργιος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Ηπειρωτών Π. Διστόμου - Αντίκυρας, με αναπληρώτριά του την Μανιφάβα Ιωάννα.
30. Καπλάνης Παναγιώτης, εκπρόσωπος του Επισιτιστικού Συλλόγου & Συναφών Επαγγελμάτων Αράχωβας, με αναπληρωτή του τον Κοτρολό Δημήτριο.
31. Κορδάτος Φώτιος, εκπρόσωπος του Σωματείου «Εργαζομένων εργολαβικών επιχειρήσεων Αλουμινίου της Ελλάδος», με αναπληρωτή του τον Αγγέλλου Αθανάσιο.
32. Χαρίτου Ευφροσύνη, εκπρόσωπος του Γεωργοτουριστικού - Βιοτεχνικού Συνεταιρισμού Αράχωβας, με αναπληρωτή της την Στεφανοπούλου Μπούμπα Πανωραία.
33. Σπανός Παναγιώτης, εκπρόσωπος του Περ. Εφόρων Προσκόπων Παρ. Διστόμου, με αναπληρωτή του τον Σακελλαρίδη Γεώργιο.
34. Πρέντζα - Συργιάννη Δήμητρα, εκπρόσωπος του Συλλόγου Αγ. Νικολάου - ο Αποδημητής Ο Στειριώτης, με αναπληρώτριά της την Λύκαρη Ευσταθία.
35. Αθανασίου Αγγελική, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Αράχωβας, με αναπληρώτριά της την Ταμβάκη - Λύτρα Κων/να.
36. Σεφερλής Ανδρέας, εκπρόσωπος του ΤΕΕ Βοιωτίας, με αναπληρωτή του τον Κυπαρισσάκη Γεώργιο, εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Βοιωτίας .
37. Καραγιώργη Γεωργία, εκπρόσωπος του Συλλόγου Αγ. Χαράλαμπος Αράχωβας, με αναπληρωτή της τον Ρέββα Ευστάθιο εκπρόσωπο του Συλλόγου Αραχωβιτών -Φίλων του Αγίου Όρους.
38. Λούσκος Στυλιανός, εκπρόσωπος του Λαογραφικού Ομίλου Αράχωβας, με αναπληρωτή του τον Ανδρέου- Λεόντιο Ευστάθιο.
39. Τσαμανές Ιωάννης, εκπρόσωπος του Χορωδιακού Συλλόγου Στειρίου, με αναπληρωτή του τον Τσομπαρτζίδη Νικόλαο, εκπρόσωπος του Χορωδιακού Συλλόγου Αντίκυρας.
40. Σαλίπας Νικόλαος, εκπρόσωπος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Άσπρων Σπιτιών, με αναπληρωτή του τον Σκληβανιώτη Παναγιώτη, εκπρόσωπος της Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Άσπρων Σπιτιών.
41. Στεφανόπουλος Νικόλαος, εκπρόσωπος του ΣΧΟ Αράχωβας, με αναπληρωτή του τον Χήνα Φίλλιπο, εκπρόσωπος του Ορειβατικού Συλλόγου Στειρίου .
42. Μπαρτζώτας Κων/νος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Α΄ Δημοτικού Σχολείου Α. Σπιτιών, με αναπληρωτή του τον Κατσαβό Νικόλαο, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Β΄ Δημοτικού Σχολείου Α. Σπιτιών.
43. Μίστηλης Κυριάκος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Α. Σπιτιών, με αναπληρωτή του τον Αναστασίου Πέτρο εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Α. Σπιτιών.
44. Τρωγάδα Γεωργία, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου - Λυκείου Αντίκυρας, με αναπληρώτριά της την Γεωργίου Γεωργία.
45. Λαγός Δημήτριος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Διστόμου, με αναπληρώτριά του την Κυπριάδου Μίχα Αγγελική, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Διστόμου.
46. Κουκουμτζή Σταυρούλα, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Διστόμου, με αναπληρώτριά της την Σιδέρη Τσάμη Αναστασία, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Διστόμου.
47. Μόσχου Νικολέττα, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού - Νηπιαγωγείου Στειρίου, με αναπληρώτριά της την Πρεπούση Ευδοκία.
48. Ιγγλέζου Ευσταθία, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Αράχωβας, με αναπληρωτή της τον Μαργέλο Νικόλαο, εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Αράχωβας.
49. Αλεξανδράκος Αλμπάνης Χαράλαμπος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Αράχωβας, με αναπληρώτριά του την Κεφάλα Βιολέττα.
50. Γαμβρίλης Νικόλαος, δημότης Διστόμου.
51. Παπαϊωάννου Θεμιστοκλής, δημότης Διστόμου.
52. Σιδέρη - Μίχου Μαρία, δημότης Διστόμου.
53. Καστρίτης Ιωάννης, δημότης Διστόμου.
54. Ναυπακτίτου Καλούσα, δημότης Αράχωβας.
55. Ράπτης Ιωάννης, δημότης Αράχωβας.
56. Αδαμάκος Παναγιώτης, δημότης Αράχωβας.
57. Σπάρταλης Θωμάς, δημότης Αράχωβας.
58. Μαργαρίτης Στάθης, δημότης Αντίκυρας.
59. Φουτζοπούλου Ηλιάννα, δημότης Αντίκυρας.
60. Παπανοπουλου Μαρία, δημότης Αντίκυρας .
61. Μαργαρίτης Δημήτρης, δημότης Αντίκυρας .
62. Σεχρεμέλη Ζωή, δημότης Παρ. Διστόμου.
63. Δημοπούλου Μαρία, δημότης Παρ. Διστόμου.
64. Λόγη Ασπασία, δημότης Παρ. Διστόμου.
65. Κώτσου Αναστάσιος, δημότης Στειρίου.
66. Κουσκούκης Λουκάς, δημότης Στειρίοιυ.
Γ. Η διάρκεια της θητείας της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης δεν υπερβαίνει τα δυόμιση έτη.
Η απόφαση αυτή έλαβε αυξ. αριθμό 5/49/2011 

Δεν υπάρχουν σχόλια: