Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η ταινία SANSA του Ζίγκφριντ από την Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς.(20/1/2012)


Η ταινία SANSA του Ζίγκφριντ προβάλλεται από την Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, στις 9:00 μμ. στο Δημοτικο Θέατρο (Δωδεκανήσου 5).
Ο Σάνσα είναι ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που, όταν βρίσκει χρόνο να ξεφεύγει από τις καταστάσεις στις οποίες μπλέκει, κάνει πορτραίτα στο δρόμο. Χωρίς χαρτιά και διαβατήριο, περιφέρεται από το Παρίσι στη Μαδρίτη, την Αγία Πετρούπολη, το Τόκυο και την Μπουργκίνα Φάσο γνωρίζοντας ανθρώπους και με ιδιαίτερη αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Μοναδική σταθερά σε όλη την ταινία είναι ο φίλος του ο Κλικ, διευθυντής ορχήστρας που μυστηριωδώς βρίσκεται στις ίδιες πόλεις με τον Σάνσα και μοιράζεται με το νεαρό του φίλο την τρέλα για τη ζωή και την τέχνη. Ο Σάνσα ενσαρκώνει όλα τα στοιχεία ενός αδιόρθωτου μποέμ, κοσμοπολίτη, γυναικά, καλλιτέχνη του δρόμου που όμως αγαπά τη μουσική και πάνω από όλα τη ζωή.

Trailer της ταινίας.
Ο Ζιγκφρίντ είναι ένας καλλιτέχνης πολύπλευρος. Σκηνοθέτης, μουσικός, φωτογράφος, ζωγράφος, ζει στο Παρίσι και ταξιδεύει διαρκώς. Εκτός από τη μουσική για τις ταινίες του έχει εκδώσει και το μουσικό άλμπουμ «Βέρτιγκο Μπάουντ» («Vertigo Bound») καθώς και διάφορες φωτογραφικές συλλογές από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο.
Τη φιλμογραφία του εκτός από το «Σάνσα» (2003), συμπληρώνει η ταινία «Λουίζ» (1998) και οι μικρού μήκους «C’ est Noel deja» (1997) και «La faim» (1996).

Δεν υπάρχουν σχόλια: