Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Εκλογές για τη Περιφερειακή Ένωση Δήμων στη Στερεά Ελλάδα.


Τρεις συνδυασμοί και δύο ανεξάρτητες υποψηφιότητες θα μετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη της ηγεσίας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων στη Στερεά Ελλάδα, που θα γίνουν αύριο ( σήμερα).

Σύμφωνα με τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν πριν από λίγο στη Λαμία, το ψηφοδέλτιο «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση» που στηρίζεται στις δυνάμεις της κεντροδεξιάς συμμετέχουν οι δήμαρχοι Λαμίας κ. Κοτρωνιάς, Χαλκίδας κ. Θανάσης Ζεμπίλης, Δελφών Νίκος Φουσέκης, Θήβας Σπύρος Νικολάου, Αγράφων, Δημητρης Τάτσης, Διστόμου Γιάννης Πατσαντάρας και Ιστιαίας Χριστοφής Ζάχος, όπως επίσης και δημοτικοί σύμβουλοι από διάφορους δήμους των πέντε νομών της Στερεάς Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο δεν έχει οριστεί επικεφαλής, κάτι που θα προκύψει με εσωτερικές διαδικασίες του συνδυασμού μετά τις εκλογές.



Το δεύτερο ψηφοδέλτιο που διεκδικεί την ηγεσία της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, είναι το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς Ελλάδας» με επικεφαλής το δήμαρχο Λιβαδειάς Νίκο Παπαγγελή. Στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο μετέχουν οι δήμαρχοι Δωρίδας κ. Γιώργος Καπετζώνης, Λοκρών κ. Νίκος Λιόλιος, Διρφύων κ. Γιάννης Μπουροδήμος, Ορχομενου κ. Κώστας Ξηρογιάννης και Μώλου κ. Βαγγέλης Τετριμίδας. Επίσης, ως υποψήφιοι περιλαμβάνονται δημοτικοί σύμβουλοι από αρκετούς δήμους των 5 νομών της Στερεάς Ελλάδας.


Σε ό,τι αφορά τον τρίτο συνδυασμό, έχει την ονομασία «Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» και μετέχουν ο δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης, όπως επίσης άλλοι 5 δημοτικοί σύμβουλοι από Θήβα, Λιβαδειά Αμφίκλεια και Μαντούδι. 


Σε ό,τι αφορά στις 2 ανεξάρτητες υποψηφιότητες είναι ο Κώστας Μπασδέκης από την Λαική Συσπέιρωση που πρόσκειται στο Κ.Κ.Ε., όπως επίσης και ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Δημήτριος Θωμάς.


Η Γενική Συνέλευση έχει προσδιοριστεί για αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί, ενώ οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 5 το απόγευμα.
πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γεια σου πατσανταρα ανεξαρτητε ! ! !