Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ευχαριστήριο του εκπολιτιστικού συλλόγου Στειρίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Μετά το πέρας των πολιτιστικών εκδηλώσεων του χωριού μας «Στείρι - Αύγουστος 2011» μέσα στα πλαίσια των οποίων πραγματοποιήθηκε και η βραδιά των χορευτικών του Συλλόγου μας, νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς.



   Αρχικά να ευχαριστήσουμε τα χορευτικά τμήματα του χορευτικού λαογραφικού ομίλου  Λιβαδειάς και του πολιτιστικού συλλόγου Ακραιφνίου  που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους στο πρόγραμμά μας.
   Ευχαριστούμε τους χορηγούς :
Παπακωνσταντίνου Ε.Π.Ε., Πάστρας Χρήστος, Πάστρας Ιωάννης, Ταβέρνα Βιολέττα, Αρτοποιείο Βαρβάρας Ζάκκα, Παπαϊωάννου Στέφανο, Οινοποιείο Σφουντούρη Σ., Οινοποιείο Παπαιωάννου Ι., Μπαρλάς Ε., Κιούσης Χ., Ζαχαροπλαστεία BellisimoPapagallino, Χάριτες και Διώνη και επίσης τον ΑΚΟΛ Λειβαδιάς για την βοήθεια που μας προσέφερε.
   Ευχαριστούμε όλους τους Στειριώτες  που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τα μέλη των άλλων Συλλόγων του χωριού που βοήθησαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.
   Τέλος, απευθύνουμε θερμά συγχαρητήρια στους ηλικιωμένους του χωριού μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του δασκάλου των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας κ. Κουτσούμπα Ανδρέα και κατάφεραν να μας συγκινήσουν με το υπέροχο θέαμα που προσέφεραν.
  
Μετά τιμής

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: