Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Λιβαδειά.

Για μία βραδιά θα βρεθεί η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη σκηνή του ανοιχτού θεάτρου Κρύας στη Λιβαδειά στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Τροφώνια 2011» μαζί με τέσσερις μουσικούς συνοδοιπόρους της. 

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα στήσει ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από μία παράσταση που κρατάει περίπου δυο ώρες.
Με μεγάλα τραγούδια και δυνατές στιγμές αλλά χωρίς ενορχηστρωτικές πολυπλοκότητες, ηλεκτρισμό και «λούπες». Με τη φωνή της θα «ξεδιπλώσει» πολλά από τα τραγούδια της, χωρίς χρονολογική σειρά αλλά και χωρίς να αφήσει καμία στιγμή της απ’ έξω.

Στα τύμπανα θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Κτιστάκης, στο πιάνο αλλά και τα πλήκτρα ο Γιάννης Κυριμκυρίδης. Την ακουστική και κλασική κιθάρα καθώς και το μπάσο, αναλαμβάνει ο σπουδαίος μουσικός Δημήτρης Μπαρμπαγάλας. Το λαούτο, το ούτι, το τζουρά και το μαντολίνο ο δεξιοτέχνης Θωμάς Κωνσταντίνου. Ο ρόλος του ενορχηστρωτή μοιράζεται ανάμεσα στους τέσσερις. Κανείς δεν είναι «αρχηγός» και ταυτόχρονα είναι όλοι αρχηγοί στην τέχνη τους. Ανάμεσά τους – στο κέντρο πάντα – η Ελευθερία, να τους εμπνέει και να τους οδηγεί. 

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, ενώ η προπώληση γίνεται από το δισκοπωλείο «ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ», στη Λιβαδειά.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: