Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Δελτίο τύπου της Άριας Αγάτσα.

Αθήνα, 27 Ιουλίου 2011

Η Άρια Αγάτσα στον ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ για τους ιδιοκτήτες ταξί
Παρέμβαση στον ΚΤΕ Μεταφορών και Υποδομών έκανε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα για το επίμαχο θέμα των ιδιοκτητών ταξί. 



Η κυρία Αγάτσα μετέφερε στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ.  Γιάννη Ραγκούση τις θέσεις των Βοιωτών ιδιοκτήτων ταξί (Θήβας και Λιβαδειάς) με τους οποίους είχε συναντηθεί και επικοινωνήσει τις προηγούμενες μέρες.

Η Βουλευτής επισήμανε πως  πρόκειται για ένα μεγάλο κοινωνικό κλάδο που δουλεύει στο δρόμο με δύσκολες συνθήκες και που εξυπηρετεί καθημερινά μεγάλο αριθμό πολιτών. Επίσης τόνισε τις διαφορές που υπάρχουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και την περιφέρεια και μετέφερε την άποψη των ιδιοκτητών ταξί ότι υπάρχει μία συμφωνία με τον προηγούμενο Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Δημήτρη Ρέππα.

Υπογράμμισε ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση για να μην πληγεί ο τουρισμός, αλλά και η καθημερινότητα των πολιτών που χρησιμοποιούν το ταξί ως μεταφορικό μέσο. Πρότεινε δε στον κ. Ραγκούση, ο οποίος μίλησε για συνέχιση του διαλόγου, να ορίσει χρονοδιάγραμμα διαλόγου για το πρόβλημα που έχει ανακύψει.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΑΓΑΤΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: