Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας εγκρίθηκε το παρακάτω ψήφισμα.




Για την κατάργηση του δημοτικού σχολείου Στειρίου τι κάνουμε;
Οι μέρες περνούν, χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα....
ΨΗΦΙΣΜΑ


Στις 6 του Απρίλη ο Δήμαρχος Στυλίδας θα συρθεί στα Δικαστήρια για να δικαστεί, επειδή τόλμησε και σήκωσε το ανάστημά του, αψήφησε τις συνέπειες και έδωσε στους Δημότες της περιοχής αυτό που δικαιούνται: την ελεύθερη μετακίνηση στην περιοχή τους. Με την πράξη του αυτή ξεσκέπασε την υποκρισία όλων αυτών που καμώνονται ότι έχουν αντιρρήσεις για τα διόδια, ενώ έχουν εγκρίνει την κατασκευή τους δίνοντας το δικαίωμα στις αρχές να συλλάβουν το Δήμαρχο, γιατί αγνόησε τις οδηγίες τους και ελευθέρωσε το δρόμο.
Στις 6 του Απρίλη δε δικάζεται ΜΟΝΟ ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ.
Στο πρόσωπο του Δημάρχου θέλουν να υποχρεώσουν τους δημότες να συμβιβαστούν με τις πρακτικές των εταιριών. Αυτές οι πρακτικές δεν πέρασαν και δεν πρόκειται να περάσουν. Ο αγώνας έφερε ήδη αποτελέσματα:
Οι κάρτες δόθηκαν και η κατασκευή των παραδρόμων ξεκίνησε. 


Το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Στυλίδας δηλώνει ότι θα διεκδικήσει σθεναρά τη λύση του προβλήματος.

Η κυκλοφορία των Δημοτών στα όρια του Δήμου θα είναι ελεύθερη.

Το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Στυλίδας σήμερα πρώτη Απρίλη δηλώνει ότι προσβλέπει στη δικαίωση του Δημάρχου του, επειδή τόλμησε να αγνοήσει τις εντολές της εταιρίας και άνοιξε τις μπάρες. 

Με την πράξη του αυτή αμφισβήτησε ευθέως την αυθαιρεσία των εταιριών και έδειξε σε όλους το δρόμο της δίκαιης διεκδίκησης των δικαιωμάτων των πολιτών.

Με βάση τα παραπάνω το Δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε:

• Να συμπαρασταθεί σύσσωμο στο διωκόμενο Δήμαρχο.
• Να καλέσει τους φορείς και τους Δημότες του Δήμου να βρεθούν δίπλα στο Δήμαρχο μας στις 6 Απριλίου στα δικαστήρια στη Λαμία.


Στυλίδα 1η Απρίλη 2011 

Ο πρόεδρος 
 Του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας

Δημήτριος Βέττας


Δεν υπάρχουν σχόλια: