Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Π.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΡ. ΑΓΑΤΣΑ " ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ!"

  • Π.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΡ. ΑΓΑΤΣΑ " ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ!"
  • ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
Το κρίσιμο θέμα τής Τουριστικής ανάπτυξης τής ευρύτερης περιοχής τού Παρνασσού , έθεσε η βουλευτής τού ΠΑΣΟΚ Αριάδνη Αγάτσα -μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού -Τουρισμού- στον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο κατά τη διάρκεια του αντίστοιχου  Κοινοβολευτικού Τομέα Εργασίας.

Η κυρία Αγάτσα ανέφερε στον Υπουργό τα προβλήματα τού χιονοδρομικού κέντρου τού Παρνασσού, το φυσικό κάλος της περιοχής που συνδυάζει την παράδοση, τα σπουδαία θρησκευτικά μνημεία όπως τον Οσιο Λουκά στο Στείρι και το ιστορικό Δίστομο καθώς και τη γειτνίαση με παραθαλάσσιες περιοχές (Αντίκυρα, Ασπρα Σπίτια, Φωκίδα), τονίζοντας πως θα πρέπει να υπάρξουν συμφέροντα για τους επισκέπτες, τουριστικά "πακέτα".

Ο κύριος Γερουλάνος απάντησε πώς το ΥΠ.ΠΟ έχει μεγάλα σχέδια για τον Παρνασσό καθώς σε σχέση με την ευρύτερη περιοχή υπάρχει μεγάλη δυνατότητα Τουριστικής Ανάπτυξης. Εκείνο που τόνισε ο Υπουργός Πολιτισμού είναι πως χρειάζεται μια ολοκληρωμένη πρόταση απο την τοπική κοινωνία με συνδυαμό και με την ιδιωτική πρωτοβουλία.Ο κύριος Γερουλάνος  τόνισε πως μετα το Πάσχα θα συγκαλέσει σύσκεψη , προκειμένου να δεχτεί προτάσεις απο τους φορείς της περιοχής.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ

Η Αριάδνη Αγάτσα παρενέβη και  στον Υπουργό Αμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο  στον αρμόδιο κοινοβουλευτικο τομέα , μεταφέροντας σχετική φημολογία για υποβάθμιση του ΚΕΠΒ Θήβας. Ο κ. Βενιζέλος διευκρίνησε πως δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα.
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΑΓΑΤΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: