Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Τέλος στα μαθητικά δρομολόγια στη Στερεά-Δεν κάνουν πίσω τα ΚΤΕΛ

"Δεν πάει άλλο. Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο.Μας άφησαν εκτεθειμένους", δήλωσε στο LamiaReport ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημ. Χαιρόπουλος.

Σε λάθος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους απέδωσε την καθυστέρηση της καταβολής των χρημάτων στα ΚΤΕΛ στης Στερεάς, ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θωμάς Στάϊκος μιλώντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ενώ ο περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς ζήτησε από τις διοικήσεις των ΚΤΕΛ να μην διακόψουν τα μαθητικά δρομολόγια, αφού όπως είπε είναι θέμα χρόνου να λυθεί το θέμα και να πάρουν τα οφειλόμενα του 2010, που είναι στο δρόμο και έρχονται.

Ωστόσο μιλώντας στο LamiaReport ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημ. Χαιρόπουλος ήταν κατηγορηματικός:

  • Τόσες φορές που τους δώσαμε την ευκαιρία τα χρήματα θα μπορούσαν να είχαν πάει και να έλθουν πολλές φορές....Αυτός ο εμπαιγμός δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Από την πλευρά μας κάναμε ότι ήταν δυνατόν σεβόμενοι τους μαθητές και τους γονείς. Όμως το Υπουργείο μας άφησε εκτεθειμένους, σε σημείο που το ΠΑΣΧΑ, δεν είχαμε να βάλλουμε καύσιμα στα λεωφορεία. Το έγγραφο που στείλαμε στην Περιφέρεια ότι από την Δευτέρα δεν θα είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε τα μαθητική δρομολόγια ισχύει και την απόλυτη ευθύνη την έχουν αυτοί που τόσο καιρό "έπαιζαν" μαζί μας. Ας αναλάβουν επιτέλους έστω και την τελευταία στιγμή τις ευθύνες τους είπε ο κ. Χαιρόπουλος.
Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας ζήτησε την κατανόηση των μαθητών και των γονιών, τονίζοντας ότι από Δευτέρα στα τακτικά δρομολόγια των ΚΤΕΛ οι μαθητές θα έχουν έκπτωση 50% στα εισιτήρια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικοί και τοπικοί άρχοντες του Στειρίου, τα παιδιά μας πως θα πάνε σχολείο την Δευτέρα. Θα υπάρξει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση;

Στειριώτης γονέας.