Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Μαζί για τη Στερεά Ελλάδα της ανάπτυξης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

«Σήμερα, εδώ, μιλάνε τα έργα…»
Περιοδεία του Θανάση Χειμάρα σε Δομοκό, Ν. Μοναστήρι και Ξυνιάδα

Τις περιοχές του Δομοκού, του Ν. Μοναστηρίου και της Ξυνιάδας στη Φθιώτιδα, επισκέφθηκε ο Θανάσης Χειμάρας, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους, οι οποίοι αναγνώρισαν το έργο που επιτελέσθηκε την τελευταία οκταετία στην περιοχή τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον διαβεβαίωσαν πως δεν χρειάζεται να μιλήσει καθώς τα έργα στην περιοχή μιλάνε από μόνα τους. Δήλωσαν δε, βέβαιοι ότι και από τη θέση του Περιφερειάρχη θα καλύψει και τις υπόλοιπες ελλείψεις που έχουν απομείνει στην περιοχή, γι’ αυτό και δεν ζήτησαν καμία δέσμευση.

Ο κ. Χειμάρας φανερά ικανοποιημένος από την αναγνώριση των προσπαθειών που έγιναν για την περιοχή από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, τόνισε ότι η περιοχή βρίσκεται ήδη σε πολύ καλό επίπεδο από πλευράς υποδομών και απομένει η ολοκλήρωση κάποιων έργων και η ένταξη ορισμένων λίγων που απομένουν για να υλοποιηθεί πλήρως ο αναπτυξιακός σχεδιασμός.
Μετά την περιοδεία  στο Ν.Μοναστήρι, το Δομοκό και την Ομβριακή όπου τον συνόδευε ό υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Θανάσης Χειμάρας επισκέφθηκε την αγορά της Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: