Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία Χειμάρα στη Βοιωτία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010
 Στη Λιβαδειά και σε Δήμους της Βοιωτίας θα περιοδεύσει ο Θανάσης Χειμάρας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, το διήμερο 21 – 22 Οκτωβρίου 2010, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στη Βοιωτία του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης».
Συγκεκριμένα, ο κ. Χειμάρας ξεκινά το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου με επίσκεψη στον Όσιο Λουκά στις 10.30, ενώ στις 12.30 θα επισκεφθεί την εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ της ΕΛΛΑΔΑΣ» όπου θα συναντηθεί με το σωματείο εργαζομένων και τη Διεύθυνση της επιχείρησης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα βρεθεί στην Αντίκυρα, το Δίστομο, το Στείρι, και το Κυριάκι.



Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου ο κ. Χειμάρας θα συναντηθεί στις 09.30 με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Γ.Ν. Λιβαδειάς, στις 10.30 με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, στις 11.30 θα έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με φορείς της Λιβαδειάς (Εμπορικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, Φαρμακευτικός Σύλλογος, Τεχνικό Επιμελητήριο) ενώ στις 13:00 θα επισκεφθεί την Εστία Μητέρας.
Στόχος του κ. Χειμάρα είναι να συναντηθεί με φορείς της Αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών, να απευθυνθεί άμεσα στους πολίτες, να τους μιλήσει για το πρόγραμμά του και να απαντήσει  σε ερωτήσεις τους σχετικά με τα σχέδιά του για τη Βοιωτία και τη Στερεά Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: