Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Μαζί για τη Στερεά Ελλάδα της ανάπτυξης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

«Να αναπτύξουμε την Περιφέρεια,με επίκεντρο τον άνθρωπο…»
Περιοδεία του Θανάση Χειμάρα στην Αν. Φθιώτιδα

Την Ανατολική Φθιώτιδα επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Νομάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Χειμάρας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού του.
Ο κ. Χειμάρας επισκέφθηκε την Πελασγία, τις Ράχες και την Στυλίδα, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους των περιοχών και να συζητήσει μαζί τους.
Αφού τους ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν, τους υπενθύμισε το μεγάλο αναπτυξιακό έργο που έγινε στην περιοχή, τη στήριξη που είχαν όλα αυτά τα χρόνια στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.
Ο κ. Χειμάρας αφού άκουσε με προσοχή θέματα που του έθεσαν οι πολίτες, δεσμεύτηκε ότι το αναπτυξιακό έργο στη Φθιώτιδα θα συνεχιστεί και με τη νέα διοικητική δομή και δήλωσε:
«Η στήριξη των ανθρώπων, θα είναι πιο δυνατή γιατί το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα, είναι η δεινή οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει, λόγω των πρόσφατων Κυβερνητικών μέτρων.
Την ίδια στιγμή, όλα τα μεγάλα έργα της Φθιώτιδας, όπως η παράκαμψη της Στυλίδας, παρουσιάζουν κλειστά εργοτάξια και μετρούν στρατιές ανέργων, συνθλίβοντας την τοπική οικονομία και αγορά. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη, επιδεινώνοντας την κατάσταση.
Είναι γεγονός ότι η αιρετή Περιφέρεια έχει αυξημένες αρμοδιότητες σε σχέση με τη Νομαρχία. Η προσπάθεια μας είναι να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τους διαθέσιμους πόρους και παράλληλα να αναπτύξουμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με επίκεντρο τον άνθρωπο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: