Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση φίλων του "Αυτοδιοικητικού κινήματος" στην Αθήνα.

Στο “Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς: με αγώνες και αλληλεγγύη απέναντι στην κρίση” (υποψήφια περιφερειάρχισσα η Δέσποινα Σπανούδη) συμμετέχουν άνθρωποι που γνωρίσαμε σε αγώνες και κινήματα για την κοινωνία και το περιβάλλον στη Στερεά και όλη την Ελλάδα. Μια πρωτοβουλία από τους ίδιους τους ενεργούς πολίτες της Στερεάς, ξεχωριστή ανάμεσα στους κομματικούς συνδυασμούς και, ταυτόχρονα, πολιτικοποιημένη, μαχητική και ασυμβίβαστη.

Φίλες και φίλοι τους από την Αθήνα θα συναντηθούμε με υποψήφιες και υποψήφιους για ένα ποτό και συζήτηση, την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο μπαράκι στην Τσαμαδού 13Α στα Εξάρχεια (Στέκι Μεταναστών).

Μάθετε περισσότερα για το “Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς” εδώ:

http://www.periferiastereas.blogspot.com/

Αν στο “Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς” αναγνωρίζετε κάτι που σας αντιπροσωπεύει ή, έστω, σας κινεί το ενδιαφέρον, επικοινωνείστε με τον Κώστα Πούλο (6973628853) ή την Έλενα Χατζημιχάλη (6976150944) για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και να βοηθήσετε στην επιτυχία της συνάντησης.

Η οργανωτική επιτροπή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολα καλα, αλλα θα προτιμουσα το Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς να μην ρυπαινει το περιβαλλον με τις αφισες του, τις οποιες συναντα κανεις ΠΑΝΤΟΥ. σημασια εχει τις ιδεες μας οχι μονο να τις υποστηριζουμε αλλα κυριως να τις εφαρμοζουμε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε πράγματι μπήκαν κάποιες αφίσες (όχι ΠΑΝΤΟΥ όπως λές). Είναι ένας φθηνός τρόπος για να γνωστοποιηθεί ένα κίνημα που δεν έχει καμμία στήριξη άλλη παρά τους συμμετέχοντες που είναι πολίτες εργαζόμενοι και αγωνίζονται (όχι μόνο προεκλογικά)για να καταφέρουν βελτιώσεις στη ζωή όλων μας.

Τα κόμματα είναι αναγνωρίσιμα από την κεντρική παρουσία τους . Οι κομματικοί μηχανισμοί έχουν κρατικές επιχορηγήσεις, επιχειρήσεις, επαγγελματικά στελέχη, σχέσεις με ΜΜΕ και άλλα.

Η μικρή ρύπανση με τις αφίσες είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στην τεράστια ρύπανση που προκαλούν οι επιλογές των πραγματικών κυβερνητών - δηλαδή των μεγαλοεπιχειρηματιών- και αυτών που τελικά ηθελημένα ή όχι τους υπηρετούν μέσα απο τις εκλεγμένες θέσεις τους. Και απέναντι σε αυτές τις επιλογές η μόνη πραγματική αντίσταση ήταν τα κινήματα των πολιτών. Γιαυτό εξάλλου και τα κόμματα της αριστεράς ακόμη και αν στάθηκαν μακρυά ή δεν συμμετείχαν παρά ελάχιστα σπέυδουν προεκλογικά να τα "υιοθετήσουν".