Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Δελτίο τύπου της επιτροπής αγώνα κατοίκων Στειρίου ενάντια στην κατάργηση του δημοτικού σχολείου.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση της Επιτροπή Αγώνα κατοίκων Στειρίου, εκπροσώπων του δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και των βουλευτών Βοιωτίας κ.κ. Αριάνδης Αγάτσα, Βασίλη Τόγια και Μιχάλη Γιαννάκη με εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας.
Συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Βασίλειο  Κουλαϊδή και με την σύμβουλο της υφυπουργού  κ. Βασιλική Πιαδίτου και στους οποίους εξέθεσαν τις θέσεις, τις προτάσεις αλλά και τις επιπτώσεις που θα έχει στην κοινωνία του Στειρίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής η απόφαση του υπουργείου να καταργήσει το μοναδικό σχολείο του Στειρίου.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ. Βασίλης Κουλαϊδής δεσμεύτηκε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου θα επανεξετάσει το πρόβλημα.

 Φωτορεπορτάζ από τη επίσκεψη στο υπουργείο παιδείας.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους σας για την προσπαθεια και τον αγωνα .

Ανώνυμος είπε...

πολυ χαμηλο το επιπεδο της δημοτικης αρχης.μπραβο στον Σταυρο που ειπε την αληθεια.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΙΑΣ.

ΠΟΝΤΙΟΣ είπε...

ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΑ.ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ[ΣΧΟΛΕΙΟ].

Η σουσουράδα είπε...

Ανώνυμε 11 Απριλίου 2011 5,59-5.32-5,25 μ.μ.

Αγαπητέ
Ενώ η προηγούμενη δημοτική αρχή είδες πως καθάρισε με το όνομα του χωριού.

Ούτε καν στην λαϊκή συνέλευση δεν πάτησε.

Ενώ στην επίσκεψη στην Βουλή είχανε πονόδοντο στο αυτί όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι τοπικοί σύμβουλοι.

Για να μην ξεχνιόμαστε.

Επειδή πυροβολείς απανωτά και μου θυμίζεις Σικάγο στην ποτοαπαγόρευση.

Ανώνυμος είπε...

εγω φιλε δεν κανω συγκριση με τους προηγουμενους.αλλα αυτο το προβλημα ειναι το σοβαροτερο ολων πιστευω.πρεπει να ενωθουν για το καλο του χωριου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ;TI EXEIΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;AN OI AΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ,ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ;NTΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΜΑΡΩΤΟΙ ΕΞΩ;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ,ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ.ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΤΡΟΠΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΝΟΜΟΣ.ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΖΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ.

Η σουσουράδα είπε...

Φίλη ή φίλε ανώνυμε

ευχαριστώ καταρχάς για την "προστασία" σου αλλά δεν χρειαζόταν.

Τι να απαντήσεις στην κυρία ή στον κύριο.

Το σχόλιό του και η εμπάθειά του/της δείχνει ότι έχει..... αικιού ποντικιού.(ατάκα του Λάκη Μπέλλου)

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ΄΄ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ.ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΤΠΙΚΗ ΑΡΧΗ [[ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ]

Η σουσουράδα είπε...

Για ποια τοπική αρχή ρωτάς:
Συμπολίτευση, μείζον ή ελάσσονα αντιπολίτευση;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΘΙΞΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΚΛΙΚΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΛΙΚΑ.(ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑΣ)ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗ ΤΡΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ( ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΛΙΚΑ)ΤΙ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ . ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣΧΑ ΗΡΕΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΛΟΥΜΠΑΝΓΚΟ.ΠΟΤΕ Η ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ ΠΟΤΕ ΟΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΡΩΤΑΩ,ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ.ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΗΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ, ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑΡΑΧΤΗΚΕΣ ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ

Η σουσουράδα είπε...

Όλη η τοπική αρχή του Στειρίου στο παρόν πρόβλημα του Στειρίου με τις δυνατότητες που είχε, κινήθηκε σε γενικές γραμμές σχεδόν καλά, έπρεπε να είχε κινηθεί πιο νωρίς και ίσως να είχε μπλοκάρει κάτι.

Ο αγώνας συνεχίζετε,τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Στο πρόσφατο παρελθόν με το όνομα μη ξεχνάς τι έγινε( φαίνεται τότε δεν είχες ίντερνετ για να σχολιάζεις).

Στο χέρι σου είναι τώρα να μπεις μπροστάρης και να μας οδηγήσεις σε μονοπάτια φωτεινά για το χωριό αλλά και για όλο τον δήμο σε κάποια μελλοντική συνέλευση του χωριού, με τις προτάσεις σου και τα επιχειρήματά σου,

και όχι πίσω από την ανωνυμία μας, να ρίχνεις την χολή σου, για ανθρώπους που έχουν την τόλμη και το θάρρος να κολυμπήσουν στα βαθιά νερά.

Ιδού η Ρόδος ,ιδού και το πήδημα κύριε/α, για να μην είσαι και είμαι μόνο χα,χα,χου,ντροπή, ούστ,κ.λ.π..... αλλά και ουσία.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΤΑΡΑΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ (ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΙ) ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ?
ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΡΟΔΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ? ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ (ΝΟΜΑΡΧΙΑ ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ),ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ(ΒΛΕΠΕ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ)ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ Η ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΕΞΩ.

Ανώνυμος είπε...

BΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ.ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ.ΠΑΛΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ Στειριώτες οι απόκριες πέρασαν βγάλτε τις μάσκες του ανώνυμου και μιλήστε ΕΠΩΝΥΜΑ.Αν είστε άντρες το παντελόνι το έχετε άδειο.Και αν είστε γυναίκες το στριγκάκι μπάζει υγρά !!!!!!!

Η σουσουράδα είπε...

Χαίρετε

Δυο βαρούν και τρεις χορεύουν

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΩΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΑΔΕΙΟ, ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΖΟΥΝ ΥΓΡΑ .ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΗΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ.ΕΙΧΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΙΓΚΡΥΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΤΑΕΙΧΕΣ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΕΙ.

Ετεροδημότης Στειριώτης είπε...

Για τον ανώνυμο που κάνει ανάλυση των γεννητικών οργάνων.Το επώνυμα ισχύει για όλους τους άλλους, εκτός από εσένα βλέπω που θέλεις την επωνυμία- ανωνυμία σου.

Ο αναστημένος Λάζαρος είπε...

Μεγάλε πες μας το όνομα του δικού σου ανθρώπου που τον έχουν κατηγορήσει άδικα,να το μάθουμε όλοι οι κάτοικοι και να στείλουμε στο "πυρ το εξώτερο" τους λασπολόγους του ανθρώπου που έχεις αναλάβει να προστατεύεις και να τον αποκαταστήσουμε στην τοπική κοινωνία μας .
Φώτισε μας όπως έλεγε ο μακαρίτης, ο γέρο Πούλος.

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΛΑΙΤ είπε...

ΛΑΖΑΡΕ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΑ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟ ΝΤΟΥΝΤΑΝΑΚΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΥΜ ΤΟ ΚΙΟΥΜ.

Ανώνυμος είπε...

τη ραμπα ποτε θα τη φτιαξετε;Αυτο απασχολει τωρα τον αντιδημαρχο.

7777777 είπε...

Για την καλοκαιρινή ράμπα όμως, δεν ρωτάς τι θα γίνει;

Μήπως δεν έχεις γυαλιά ή δεν έχεις περάσει από εκεί για να την δεις;

Ότι θέλεις βλέπεις ή ακούς και δεν μου αρέσει καθόλου αγαπητέ.
( μου θυμίζεις τα δικά μας τα παιδιά....)

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΙΕΣ ΡΑΜΠΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΟΛΟΥΣ Η ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΡΑ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΟΙ ΕΝΝΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΞΟΔΕΥΟΥΝ.ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΕΣΤΗΣΕ? ΟΙ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΣΤΟΜΟ Η ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΕΙΜΑΙ)ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΜΑΣ.ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΚΟΣΙ.ΚΑΘΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΗΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ? ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΞΩ ,ΦΩΤΑ ΣΒΗΣΤΑ ,ΕΡΗΜΙΑ ΟΛΟΙ ΔΙΣΤΟΜΟ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ? ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΝΦΑΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣ.ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

Ένας φίλος από τα παλιά είπε...

πως να έχει αίγλη το χωριό ,όταν άνθρωποι σαν και εσένα γράφουν δημόσιο σχόλιο,κάνουν κριτική και απευθύνονται στους συμπατριώτες του με : ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ.

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει και.... κοπριά στα λάχανα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ,ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

Ο αναστημένος Λάζαρος είπε...

Φίλε
το Στείρι είναι πονεμένη ιστορία εδώ και 50 χρόνια,αλλά πολύ περισσότερο τα τελευταία 12 χρόνια.
Δυστυχώς δεν έχουμε το θάρρος να αντιμετωπίσουμε και να δούμε τα προβλήματα κατάματα αλλά παίζουμε ακόμα με τις λέξεις.
Λειτουργούσαμε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να "λειτουργούμε" όπως λέει στο ποίημά του " Σώπα μη μιλάς " ο Αζίζ Νεσίν.
Είμαστε μια μικρογραφία της πατρίδας μας αλλά πίστεψέ με υπάρχει διέξοδος.

Στο χέρι μας είναι!