Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Λιβαδειά: Xριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον εμπορικό σύλλογο.

Έχοντας ως μήνυμα ότι «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… γιορτάζουμε για να μην χαθεί η ελπίδα από μας και το χαμόγελο από τα χείλη των παιδιών μας …» 

O Εμπορικος Συλλογος Λιβαδειάς καθώς και το σύνολο των πολιτιστικών συλλόγων, αθλητικών σωματείων και διάφορων φορέων που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Λιβαδειάς υπό την αιγίδα του Δήμου Λεβαδέων, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προσπαθούν να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς και να προσφέρουν στιγμές ξεγνοιασιάς στα παιδιά μας.

 

Οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς στις 19.00 και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη. 

Καθόλη τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Κεντρική Πλατειά θα λειτουργεί καρουσέλ, τρενάκι, φουσκωτά παιγνίδια, το σπίτι του Αι Βασίλη, το εργαστήρι των ξωτικών, το σπίτι της ευχής και το σπίτι της χαράς, που οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια από χαρτί, αλεύρι, κορδέλες και άλλα υλικά.  Επίσης, στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο) θα λειτουργεί παγοδρόμιο.

Τα παιδιά του 4 ου ,5 ου, 6ου, 7ου, 8ου, 9ου Δημοτικού Σχολείου, του 9ου και 12ου Νηπιαγωγείου και το ΑΚΟΛ έχουν φτιάξει με τη βοήθεια δασκάλων τα «αστέρια της ευχής» που θα πωλούνται προς 1 € το καθένα και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Λιβαδειάς. Τα παιδιά θα δημιουργήσουν φαναράκια με ευχές που κατά την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων και από την Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο) θα φωτίσουν τον ουρανό της Λιβαδειάς και όλοι μαζί θα κάνουμε μια ευχή για να είναι η  νέα χρονιά γεμάτη ΧΑΡΑ, ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ.

Οι Σύλλογοι της πόλης θα τραγουδήσουν, θα παίξουν μουσική, θα προσφέρουν γλυκίσματα, θα διοργανώσουν εκθέσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα και πολλές άλλες εκπλήξεις θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.
Οι πολίτες και οι μικροί μας φίλοι  θα μπορούν να ενημερώνονται για τις διάφορες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται κατά το διάστημα των εορτών, στην ιστοσελίδα www.xristougennalivadia.gr που έχει δημιουργηθεί ειδικά  γι αυτόν τον σκοπό από τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς . 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: