Διαβάστε την Στείριδα και το Στείρι στο wordpress.com κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Μάχη στην Πυροσβεστική για 725 + 50 προσλήψεις.

Δύο νέοι διαγωνισμοί βρίσκονται σε εξέλιξη στο Πυροσβεστικό Σώμα και αφορούν μόνιμες θέσεις απασχόλησης για πτυχιούχους αλλά και αποφοίτους Λυκείου. Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά στην κατάταξη 725 Δόκιμων Πυροσβεστών γενικών καθηκόντων, σε οκτώ ειδικότητες, και η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά στις 9 Ιανουαρίου. Από το σύνολο των θέσεων οι 578 αφορούν κατόχους απολυτηρίου Λυκείου (για 375 από αυτούς απαιτείται και επαγγελματική άδεια οδήγησης), ενώ υπάρχουν και 75 θέσεις για πτυχιούχους Νομικούς, Οικονομολόγους, Μηχανικούς και Δασολόγους.Πολύτιμα μόρια εξασφαλίζουν τόσο οι εθελοντές όσο και οι εποχικοί πυροσβέστες, ενώ έξτρα πριμοδότηση έχουν οι κάτοχοι μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου σπουδών, οι επαγγελματίες οδηγοί, όσοι υποψήφιοι υπηρέτησαν τη θητεία τους στις Ειδικές Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά, καθώς και οι γνωρίζοντες ξένη γλώσσα και Η/Υ.
Στο μεταξύ, έως τις 30 Δεκεμβρίου υποβάλλονται αιτήσεις από τους υποψηφίους για τις 50 θέσεις Αξιωματικών στην Πυροσβεστική. Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι έως 30 ετών, ενώ η κατοχή μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος σπουδών δίνει ισχυρό προβάδισμα στους κατόχους τους.

Προσόντα για 50 αξιωματικούς και 750 δόκιμους πυροσβέστες ΕΔΩ

ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
2.500 μηχανικούς ζητούν 7 πολυεθνικές 
Μεγάλη ζήτηση στους τομείς ενέργειας και κατασκευών σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία και Αραβικά Εμιράτα.
24 νέοι τεχνικοί στο Κέντρο CERΝ 
Εργασία σε πτυχιούχους ΑΕΙ - ΤΕΙ, αλλά και πρακτική άσκηση σε φοιτητές προσφέρει το διάσημο Κέντρο.
ΕΠΟΧΙΚΟΙ
Ανοιχτές 576 θέσεις σε 44 δήμους 
Βρεφονηπιοκόμοι, οδηγοί, τεχνίτες και εργάτες είναι οι ειδικότητες με τις περισσότερες θέσεις. Πρωταγωνιστούν Χαϊδάρι, Αχαρνές, Καλλιθέα, Κηφισιά, Νίκαια, Κορυδαλλός, Χαλκίδα, Κιλκίς και άλλες πόλεις της Μακεδονίας.
ΜΟΝΙΜΟΙ
80 στελέχη στη Δημόσια Διοίκηση
Ογδόντα θέσεις θα προκηρύξει η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Καθορίστηκε η εξεταστέα ύλη για τον διαγωνισμό. Η προθεσμία για τις αιτήσεις θα ανακοινωθεί σύντομα.
250 νέες θέσεις ανοίγουν στον «Ελληνικό Χρυσό»

Δεν υπάρχουν σχόλια: