Διαβάστε την Στείριδα και το Στείρι στο wordpress.com κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Άρια Αγάτσα: Άμεση παρέμβαση στον Υπουργό Υποδομών για τις τηλεοπτικές αναμεταδόσεις Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας.

Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2011Με αφορμή την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων για κατάργηση των τηλεοπτικών αναμεταδοτών στη θέση Ξηροβούνι και την επιβολή πρόστιμου 78.000 ευρώ στο Δήμο Διστόμου - Αράχωβας – Αντίκυρας, η Βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα παρενέβη άμεσα για να επιλυθεί το ζήτημα που προέκυψε.

Επικοινώνησε με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων ώστε να έχει τη δική τους τεκμηρίωση για την απόφαση τους.

Επίσης συνεργάστηκε με τον κ. Μάκη Βορίδη, Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, όπου διεξοδικά του ανάλυσε την επιλεκτική εφαρμογή μια πάσχουσας νομοθεσίας για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, το πρόβλημα διακοπής τηλεοπτικού σήματος από τηναπόφαση της ΕΕΤΤ για τους κατοίκους και επισκέπτες της Αράχωβας -ειδικότερα αυτές τις γιορτινές ημέρες και με την υπάρχουσα οικονομική κρίση και συγκυρία-, αλλά και την οικονομική εξόντωση του Δήμου από την επιβολή ενός εξωφρενικού προστίμου ύψους 78.000 ευρώ.

Οι νομοθετικές δυσλειτουργίες που σχετίζονται με τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες είναι ένα από τα προβλήματα με τα οποία πρέπει άμεσα να ασχοληθεί και να επιλύσει η πολιτεία, ώστε να μην πέφτει το βάρος και μάλιστα με πρόστιμα και απειλές ποινικών διώξεων, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που εργάζεται για την τοπική κοινωνία και τους δημότες της.

Ο κ. Μ. Βορίδης, Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δεσμεύτηκε στην κυρία Αριάδνη Αγάτσα ότι άμεσα θα επιληφθεί του προβλήματος και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να δοθεί μια λύση προς το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΑΓΑΤΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: