Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Τα “σταγονίδια” και ο βούρκος….


Του παπα-Ηλία
Καμαρώσαμε στις 28 Οκτωβρίου τους ευέλπιδες, που παρέλασαν για χάρη του λαού, ο οποίος αποδοκίμασε κάποιους πολιτικούς εφιάλτες.

Με αποτέλεσμα σε λίγες μέρες να τους στήσουν κάποιοι νεοναζί και αρχιφασίστες την παγίδα με τα «σταγονίδια».
«Σταγονίδια» οι ευέλπιδες και τιμητές ο δυσώδης βούρκος της εφιαλτοκρατίας!

Που θέλουν να αναβάλουν επ’ αόριστο τις εκλογές και να διαιωνίσουν τη φαταούλικη δικτατορία των παπα-δημίων…

Και συνέβη, κατά καιρούς, να αναπνεύσουνε για λίγο με τα λεγόμενα ή τα γραφόμενα του Καμένου, της Κανέλη, του Τσίπρα, κλπ (τα ονόματα με αλφαβητική και όχι αξιολογική σειρά). Και άλλων εξαίρετων εξωκοινοβουλευτικών ( Μαριά, κλπ). Σχετικά με το βούρκο των δολοφονικών μεθοδεύσεων και των ολέθριων αποφάσεών του ληστρικού μνημονιακού καθεστώτος.

Σε αντίθεση με τους τόσους άλλους, πολιτικάντηδες και ψευτοδιανοούμενους. Που λιχνίζουν το άχυρο και την κοπριά της στείρας και αποκρουστικής κενολογίας και τιποτολογίας τους.

Και να που τώρα οι δολοφόνοι επιστρατεύουν τους αρουραίους και τα τρωκτικά τους-τους προβοκάτορές τους, δηλαδή- και τους ξαμολάνε, για να μας πληροφορήσουν για τα «τέρατα και τα σημεία», που απεργάζονται-υποτίθεται-σε βάρος μας κάποιοι απ’ τους προαναφερθέντες.

Γιατί αυτοί-οι προβοκάτορεες- είναι, λέει, καλά πληροφορημένοι.
Αφού έχουν ζήσει από κοντά τον Τσίπρα και την Κανέλλη, για παράδειγμα. Και ξέρουν πρόσωπα και πράγματα. Ενώ εμείς δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα. Και δεν μπορούμε να ξέρουμε…

Όπως επίσης και για το ότι κάποιοι απ’ τους τσουχτερούς λόγους, που εκφωνεί ο Καμένος στη Βουλή δεν είναι, λέει, δικοί του. Αλλά έχουν γραφτεί από κάποιον συνεργάτη του Καζάκη. Αφού, τάχα μου, ο Καμένος, που κάθε τόσο τους περνάει γενεές δεκατέσσερις, καθέτως και οριζοντίως και τους κάνει «του αλατιού» δεν ξέρει τι του γίνεται…

Αλλά και του Καζάκη-μας λένε- ότι δεν ξέρουμε τα «άπλυτά» του. Δεν ξέρουμε ότι είναι μασόνος και ούτε πολύ ούτε λίγο ο Δούρειος Ίππος της παγκοσμιοποίησης….

Και βάζουν εγκάθετους προβοκάτορες να γράφουν σε βάρος του τέτοια και άλλα παρόμοια. Και συρράπτουν και διάφορα αλλοπρόσαλλα και συκοφαντικά βίντεο.
Και αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου παράδοξο.
Το παράδοξο είναι, που τόσο καθυστέρησαν να καταφύγουν στα συνηθισμένα άθλια μέσα τους και τον άφησαν να πάρει κεφάλι.
Έτσι ώστε να μας ανοίξει τα μάτια και να μας δώσει να καταλάβουμε για το τι γίνεται μέσα στο κομφούζιο και το όργιο της ντόπιας και διεθνούς πολιτικής και οικονομικής αλητείας.

Και το επίσης παράδοξο, είναι, που δεν διστάζουν να δείχνουν το μέγεθος της υπερβάλλουσας θρασύτητάς τους Και να κοάζουν, τα βατράχια αυτά, εκκωφαντικά και ανυπόφορα, ακόμη και μέσα απ’ το βούρκο της τόσης, σε βάρος του λαού και της πατρίδας, λεηλασίας και προδοσίας…

Και λένε και γράφουν και κυκλοφορούν διάφορα κακοηθέστατα συκοφαντικά κατασκευάσματα σε βάρος των οποιωνδήποτε, που σύμφωνα με τη δόλια τακτική τους, βαφτίζουν «σταγονίδια»….
Αφού βρίσκουν ότι δεν μοιάζουν καθόλου, με τα δικά τους αφεντικά, που είναι αστέρες πρώτου φασιστικού μεγέθους και πρωταθλητές της απάτης, της προδοσίας και της κωλοτούμπας…

Και ούτε πολύ ούτε λίγο μας λένε:

Μέσα τα κεφάλια. Μην τα βγάλετε απ’ το βούρκο της ντόπιας και της ξένης τροϊκανής χούντας. Μην βλέπετε και μην ακούτε όσα σας λένε τα οποιαδήποτε «σταγονίδια». Παρά μόνο να δίνετε τυφλή εμπιστοσύνη σε ο, τι σας λέμε εμείς. Που τα ξέρουμε όλα και είμαστε μπεσαλήδες. Και σας λέμε-όπως πάντα- όλη την αλήθεια!…

Αναγκάστηκα να διαβάσω ολόκληρο το σχετικό με το Ε.ΠΑ.Μ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, που πρόσφατα ιδρύθηκε απ’ τον Καζάκη και τους συντρόφους του), εκτενές ιδρυτικό κείμενο. Και διάφορα άλλα άρθρα και κείμενά του. Προκειμένου ν’ ανακαλύψω «σταγονίδια» μασονίας ή παγκοσμιοποίησης. Και δεν μπόρεσα.

Αντίθετα μάλιστα συνάντησα-όπως και στα προφορικά του Καζάκη- τη λαγαρή και πεντακάθαρη σκέψη του. Όπου εμπεριστατωμένα αναλύει το τωρινό δράμα της πατρίδας μας. Και, προτείνει λύσεις, που, αν εφαρμόζονταν έγκαιρα δεν θα φθάναμε στο σημερινό κατάντημα.
Αλλά και άλλες λύσεις, είδα, με τις οποίες, έστω και τώρα, θα μπορούσαμε να αποδράσουμε απ’ το κρεματόριο, μέσα στο οποίο μας έχουν εγκλωβίσει οι νεοναζί, προκειμένου να σαπουνοποιήσουν τη σκέψη μας και να πολτοποιήσουν τη ζωή μας.

Άμποτε εδώ και τώρα-και όχι άλλοτε και κάποτε- τα οποιαδήποτε «σταγονίδια» να υπερβούν τις μυωπικές δογματικές αγκυλώσεις τους. Και να συσπειρώσουν τα «σταγονίδια» του λαού σε έναν απέραντο ωκεανό. Του οποίου το τσουνάμι να σαρώσει και να στείλει σον αγύριστο το καθεστώς αυτό, το χείριστο!

Έτσι ώστε να μη γίνονται, αενάως και αδιαλείπτως, οι μεγαλύτεροι αβανταδόροι του πολιτικού και οικονομικού βούρκου, που πνίγει την Ελλάδα και τους Έλληνες!…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: