Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη στον ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ -ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ      
ΠΕΡΙΦ.ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
 Δίστομο 17/1/2011

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Διστόμου- Αράχοβας- Αντίκυρας έχοντας υπόψη

  • τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν. 3584/07
  • τον ΟΕΥ του Δήμου
καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσης ειδικού συνεργάτη, σε θέματα Διοίκησης- Οργάνωσης και Επικοινωνίας του Δήμου.
Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17), εκτός από το ανώτερο όριο ηλικίας για διορισμό. Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι πληρούνται.
Β) Πτυχίο ή Δίπλωμα Α.Ε.Ι.
Γ) Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σχετικό με τα ανωτέρω αντικείμενα
Δ) Να έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε θέμα Διοίκησης και οργάνωσης ΟΤΑ .

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι την 28/1/2011 στα γραφεία του Δήμου (αρμ. Φωτίου Σ., τηλ 2267022320) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κ. Δήμαρχε δεν προσδιορίζεις την ειδικότητα του πτυχίου; Αλλά μας λες ότι το μεταπτυχιακό πρέπει να έχει σχέση με Διοίκηση; ΔΕΝ ξέρεις ότι ΜΟΝΟ οικονομολόγος μπορεί να καταλάβει αυτή τη θέσει;

Αγανακτισμένος είπε...

Φίλε Ανώνυμε

το ξέρει, αλλά φωτογραφίζουμε αυτούς πού θέλουμε

περίμενα πιο ντομπροσύνη από τον δήμαρχο, αλλά δυστυχώς ακολουθεί και αυτός την πεπατημένη...

υποτιμώντας την νοημοσύνη μας

αλλά ξεχνά ότι

γελάει καλλίτερα όποιος γελάει τελευταίος

Ανώνυμος είπε...

Οι ειδικοί σύμβουλοι ή οι ειδικοί συνεργάτες ή οι επιστημονικοί συνεργάτες ασκούν καθήκοντα επιτελικά και δεν έχουν αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.
Παρέχουν συμβουλές και διατυπώνουν εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, για το συγκεκριμένο τομέα δραστηριοτήτων του Δήμου, τον οποίο έχουν ορισθεί να εξυπηρετήσουν.
Παίρνουν απευθείας εντολές από τον Δήμαρχο και συνεργάζονται με οποιοδήποτε τρόπο με το προσωπικό του Δήμου σε όλη του την ιεραρχία, τους νομικούς συμβούλους και άλλους παράγοντες.
Έχουν δικαίωμα να ζητούν προφορικά ή γραπτά, στοιχεία που θα είναι αναγκαία, κατά την γνώμη τους για την εκτέλεση των εντολών του Δημάρχου.
Οι ως άνω, υπάγονται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου, στον οποίο είναι υποχρεωμένοι να δίνουν λόγο σε κάθε περίπτωση.
Η πρόσληψη τους ενεργείται και ολοκληρώνεται με την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/07 καθώς και άλλων σχετικών διατάξεων.

Ανώνυμος είπε...

Οι ειδικοί σύμβουλοι ή οι ειδικοί συνεργάτες ή οι επιστημονικοί συνεργάτες ασκούν καθήκοντα επιτελικά και δεν έχουν αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής...................

.......Η πρόσληψη τους ενεργείται και ολοκληρώνεται με την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου,ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/07 καθώς και άλλων σχετικών διατάξεων.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε και αγανακτισμενε(sic),η αποψη σας ειναι παρωχημενη και αφορα λογικες του περασμενου αιωνα, στην καλυτερη περιπτωση. αληθεια ειναι αποριας αξια αυτη η αποψη και σας προκαλω να την τεκμηριωσετε. σε ποια θεωρια στηριζεστε. ή απλα ετσι σας βολευει, γιατι εχω να σας παραθεσω απειρα παραδειγματα-και σε παγκοσμιο επιπεδο, οπου οι μεγαλυτεροι managers καθε αλλο παρα οικονομολογοι ειναι. μονο στο ελληνικο συστημα ( και ειδικα στο δημοσιο) το πρωτο πτυχιο προσδιοριζει τελεσιδικα και το επαγγελμα, γι'αυτο πανε ολα κατα διαολου....αντε γεια!!!!!