Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

09/11/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αγαπητές συμπολίτισσες
Αγαπητοί συμπολίτες


Ευχαριστούμε, μέσα από την καρδιά μας, για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όπως αυτή εκδηλώθηκε με την υπερψήφιση των αρχών, των θέσεων και του προγράμματος που υποβάλαμε ως υποψήφιοι στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, δίνοντας μια πνοή ανανέωσης στα δημοτικά πράγματα και προωθώντας όλοι μαζί μια νέα αντίληψη στη διαχείριση των κοινών, αναδεικνύοντας τον συνδυασμό της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ πρώτον με ποσοστό 47,90%.

Δώσαμε μαζί σας έναν ωραίο αγώνα: έντιμο, ηθικό, καθαρό, πρόσωπο με πρόσωπο στο φως της ημέρας, και τον κερδίσαμε.
Την Κυριακή που μας έρχεται η νίκη θα ολοκληρωθεί.
Θα είναι νίκη του λαού μας. Νίκη όλων των κατοίκων του Δήμου μας. Νίκη που θα σηματοδοτήσει το καινούριο, το νέο στην ζωή μας και στην καθημερινότητά μας.

Μας εμπιστευθήκατε εναποθέτοντας τις προσδοκίες σας για χρηστή διοίκηση του νέου δήμου μας στα πρόσωπα που συγκροτούν τον συνδυασμό μας, ακριβώς επειδή γνωρίζετε καθ’ έναν από εμάς μέσα από την καθημερινή, πολύχρονη, δράση του στα κοινά.
Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες σας.
Ό,τι είπαμε στην δημόσια επαφή μας, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ισχύει.
Ως δημοτική αρχή αύριο θα διοικήσουμε με γνώμονα τα συμφέροντα των πολιτών και του τόπου.

Η ανεξαρτησία μας, από διάφορα κέντρα, αποτελεί το ισχυρότερο χαρακτηριστικό μας.

Κεντρικές αξίες τις οποίες διακηρύσσουμε είναι  η αξιοκρατία, ο αλληλοσεβασμός, η υπεύθυνη συμμετοχή, η στήριξη των αδυνάτων, η ισονομία και η ισηγορία.
Οι αξίες αυτές είναι και η βάση μας, προκειμένου να αναπτύξουμε κοινά οράματα.
Για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ευημερία όλων των πολιτών, χωρίς διακρίσεις.
Ο αλληλοσεβασμός, η αλληλο-αποδοχή, η συλλογικότητα όσον αφορά τον τρόπο λήψης αποφάσεων και η δέσμευσή μας σε αυτές, καθώς επίσης η συν-ευθύνη και η συνεργασία αποτελούν τους κεντρικούς πυλώνες στην βάση των οποίων οικοδομείται και καλλιεργείται η πολιτική μας άποψη.

Αρχίσαμε, πορευτήκαμε, πορευόμαστε χωρίς να εμπορευόμαστε χωρίς να διαπραγματευόμαστε χωρίς να συμβιβαζόμαστε για τις αξίες και τις ιδέες μας.
Αυτές οι αλήθειες βρήκαν ανταπόκριση, γιατί δοκιμάστηκαν και άντεξαν για την ποιότητά τους, γιατί είναι αλήθειες, γιατί με αυτές γαλουχηθήκαμε σε αυτό εδώ τον τόπο και με αυτές θα συνεχίσουμε.

Η αξιοποίηση αυτών των αξιών-αρχών, χρειάζεται τώρα την πάνδημη συστράτευση. Η μαζική συμμετοχή στο νέο ξεκίνημα που θα κάνουμε μαζί την ερχόμενη Κυριακή.
Να μη λείψει κανένας στις επαναληπτικές εκλογές.

Όλοι στην κάλπη την Κυριακή ψηφίζουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

για να απογειωθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

για να απογειώσουμε με τη βοήθεια του ΘΕΟΥ τον ευλογημένο αυτό τόπο…

για να βγούμε από τη θολούρα των ξεθωριασμένων χρωμάτων, την ομίχλη της κάθε σκοπιμότητας…

για να δούμε πάνω από τα σύννεφα και να προγραμματίσουμε το ΜΕΛΛΟΝ του τόπου μας και των παιδιών μας με καθαρό ορίζοντα και πέρα από αυτόν….


Γιάννης Λ. Πατσαντάρας

Υποψήφιος Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: