Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Το Στείρι έχει την δική του υποψηφιότητα, στηρίζει Λαγό Δημήτρη.

Πηγή : hotel asteria.


Γεννήθηκε και ζει στο Στείρι. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Απόφοιτος Κ. Α. ΤΕ. Ε. μηχανικός Ηλεκτρονικός.

Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Διστόμου, Γ. Γραμματέας του Εκπολιτιστικού συλλόγου Στειρίου και Μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων Λυκείου Διστόμου. 
Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Στειρίου, Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού συλλόγου Στειρίου, Γ. Γραμματέας του Αθλητικού Ομίλου Στειρίου, ταμίας του Γ. Π. Συνεταιρισμού Στειρίου και ιδρυτικό μέλος του Σωματείου "Αλληλεγγύη" των εργαζομένων στις εργολαβίες στο Αλουμίνιο της Ελλάδος.


Ενεργό μέλος στα κοινωνικά -πολιτιστικά δρώμενα του χωριού του και της ευρύτερης περιοχής και ενεργός χρήστης στην ελληνική Βικιπαίδεια και στον Βοιωτικό Κόσμο.


Κατέρχεται στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας στον Νομό Βοιωτίας με τον Συνδυασμό΄΄ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Με αγώνες και αλληλεγγύη απέναντι στη κρίση ΄΄ με υποψήφια Περιφερειάρχη την Δέσποινα Σπανούδη

ΥΓ. Στειριώτισσες και Στειριώτες ,

το Στείρι με τον Δημήτρη Λαγό, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας στον Νομό Βοιωτίας έχει την δική του εκπροσώπηση,
γι΄ αυτό σας καλώ στις 7/11/2010 να ψηφίσουμε τον Λαγό Δημήτρη, όπως έχουμε κάνει και με τους άλλους υποψήφιους στο παρελθόν. 


Δημήτρη σου εύχομαι καλή επιτυχία.


Λουκάς Παπαγεωργίου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία! Σε στηρίζουμε γιατί είσαι ο καλύτερος!