Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Το φαράγγι της Κλεισούρας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ο σύλλογος χιονοδρόμων - ορειβατών Στειρίου πραγματοποίησε την πεζοπορία στο φαράγγι της Κλεισούρας απολαμβάνοντας αφενός μεν  την όμορφη αυτή διαδρομή οι συμμετέχοντες, αφετέρου δε γνωρίζοντας και προβάλλοντας το φαράγγι του Στειρίου στο νομό Βοιωτίας και όχι μόνο.
Φωτορεπορτάζ από το πέρασμα του  φαραγγιού της Κλεισούρας  (02/05/2010)

Για Ιnternet Explorer οι φωτογραφίες ΕΔΩ ( Παρουσίαση διαφανειών )

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο που υπάρχουν άνθρωποι που διοργανώνουν τέτοιες πεζοπορίες...
Πρέπει να μάθει η νεολέα για τη ονομασία του χωριού τους η οποία δεν είναι τυχαία.

ΡΟΣΠΥ είπε...

Συγχαρητηρια σε ολους: διοργανωτες, συμμετεχοντες και μη, μαγειρους-σσες, σερβιτορους, χορευτες φωτορεπορτερ κλπ...
Ολα ηταν υπεροχα στην πεζοπορια..

ΥΓ: ΣΥΓΝΩΜΗ στα πουλακια, στους βραχους, τις πετρες, τα λουλουδια που τους χαλασαμε εχθες για λιγο την ησυχια τους... :)


KAI TOY XRONOY!!!!!!!
ΡΟΣΠΥ

admin είπε...

Μπράβο στους διοργανωτές και πάντα τέτοια. Περάσαμε υπέροχα σε πεισμα της ζοφερής ανακοίνωσης των μέτρων εξαθλίωσης.

Ενόψει και των νέων πιο μεγάλων Δήμων, οι σύλλογοι θα κληθούν να αναλάβουν ουσιαστικά το ρόλο όχι μόνο της οργάνωσης της κοινωνικής ζωής των χωριών αλλά και ουσιαστικά και της εκπροσώπησής τους.

Δέσποινα Σπανούδη

Δέσποινα Σπανούδη

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους κατοίκους του Στειρίου για την πεζοπορεία του πανέμορφου φαραγγιού της Κλεισούρας, να συνεχίσουν να κάνουν τέτοιες προσπάθειες.

Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που αγαπούν και ενδιαφέρονται πραγματικά και ουσιαστικά για το χωριό μας και το κρατούν ζωντανό, χωρίς να έχουν κανένα οικονομικό όφελος χωρίς να επιδειώκουν τίποτα για κείνους.

με φιλικούς χαιρετισμούς

Ελπίδα

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτό Θεέ μου,!!!!!!!!!!!!!! άλλοι να έχουν ευαισθησία να ζητούν συγνώμη απο τα πουλάκια, τις πέτρες και τα λουλουδάκια του φαραγγιού και σε άλλους που έχουν την υποχρέωση να φροντίζουν και να μεριμνούν για την επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας του χωριού να μη ιδρώνει το αυτί τους με τίποτα.
Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!