Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Έκκληση σε όλους τους Βοιωτούς να απογραφούν στον τόπο καταγωγής τους


Αθήνα, 10 Μαρτίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Έκκληση σε όλους τους Βοιωτούς να απογραφούν στον τόπο καταγωγής τους» στην επικείμενη Απογραφή Πληθυσμού απηύθυνε ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Εσωτερικών για τις καθυστερήσεις στην Απογραφή κτηρίων που έπρεπε να ολοκληρωθεί ως το τέλος Φεβρουαρίου.

 Με αφορμή την σχετική ερώτηση ο Μιχάλης Γιαννάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Απογραφή αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο που έχουμε ως περιφέρεια για την εξασφάλιση πόρων για την επόμενη δεκαετία.

Μετά από έναν επενδυτικό νόμο που μας εξαιρεί ουσιαστικά από τα επενδυτικά κίνητρα, μετά την αναστολή σημαντικών έργων στο νομό μας και μετά από μια οικονομική και αγροτική πολιτική που μειώνει τα ατομικά εισοδήματα στην ελληνική Περιφέρεια, οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε το τελευταίο μας όπλο.

Προτρέπω όλους να κινητοποιήσουμε φίλους και συγγενείς που κατάγονται από τη Βοιωτία, αλλά διαμένουν εκτός του νομού, να απογραφούν στον τόπο μας.

Ανεξάρτητα από κομματικά χρώματα ή τοπικές αντιπαλότητες οφείλουμε όλοι να συμπαραταχθούμε σε μια προσπάθεια που θα καθορίσει το μέλλον της Βοιωτίας για την επόενη δεκαετία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: