Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Το Δημοτικό Σχολείο Στειρίου και η παιδική χαρά στο Προφήτη Ηλία.

**********
Σταθερός μας γνώμονας ήταν αφ΄ενός η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του πολίτη, μέσα από μια χρηστή διοίκηση και αφ΄ετέρου η αισθητική αναβάθμιση και η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.
Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε εκ νέου την ψήφο σας, γιατί πιστεύουμε ότι η νέα εποχή χρειάζεται νέους ανθρώπους με νέα οράματα,ισχυρή θέληση και ικανότητα να πραγματοποιούν στόχους.
 **********
Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους κύριε Δήμαρχε και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Διστόμου που σας εμπιστευτήκαμε !!!!
Δημοτικό σχολείο Στειρίου

Για Ιnternet Explorer οι φωτογραφίες ΕΔΩ ( Παρουσίαση διαφανειών )
 Παιδική χαρά 

Για Ιnternet Explorer οι φωτογραφίες ΕΔΩ ( Παρουσίαση διαφανειών )
Αναγνώστης.

12 σχόλια:

Χριστινα είπε...

χώστε τα παιδιά γιατί μας έχουν γραμμένους να μην πω που.

Τους χαιρετισμούς στο όμορφο Στείρι

Ανώνυμος είπε...

Διότι χωρίς την στήριξη σας δεν θα είμαι πάλι δήμαρχος!!!...ασε μας ρε πανουργιά...αυτά είναι τα χάλια σας...

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική σύμβουλοι τι κάνουν δεν τα βλέπουν αυτά πρέπει να γραφτούν στο internet πρώτα και μετά να κάνουν κάτι ??????????

Ανώνυμος είπε...

... Τα φίδια τσιμπάνε κύριε Δήμαρχε!!!
Μεσούσης της Άνοιξης, τι λέτε;

Θα τρέχουμε στα νοσοκομεία τα μικρά παιδιά, από δάγκωμα φιδιών;

Βοήθα Παναγιά.

Στειριώτης είπε...

Χριστίνα ότι μπορούμε ...
τους χαιρετισμούς μας στον Άγιο Θωμά
*******
Ανώνυμε 3.49 μ.μ. και 6,36 μ.μ.
Τι να πω.... ας κρίνει ο κόσμος
******
Ανώνυμε 8,59 μ.μ.
Εύστοχο το χαριτολόγημα σου (τσιμπάνε ), μου θυμίζεις τον παππού Σαϊπού με τις γαλοπούλες...

ΤΕΡΠΝΗ ΣΕΡΡΩΝ είπε...

E! λοιπόν κάτι μου θυμίζει αυτό.Ίδια περίπτωση είχαμε εδώ στην Τερπνή με δημοσιοποίηση ανάλογου θέματος και έγινε πραγματικός πανικός πριν μερικά χρόνια. Όμως πραγματικά δεν είναι δουλειά των συλλόγων αυτά τα θέματα. Να μη φτάνει στο απροχώρητο η υπομονή μας. Ας προσέχουν λίγο. Αυτή είναι η δουλειά τους, ειδικά των τοπικών και δημοτικών συμβούλων. Μπράβο παιδιά του συλλόγου, δεν αφήνετε τίποτα να περάσει απαρατήρητο. Συγχαρητήρια.

Στειριώτης είπε...

Πολιτιστικέ Σύλλογε Τερπνής Σερρών.

Συγνώμη, αλλά δεν εμπλέκεται ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στειρίου.
Η ιδέα της ανάρτησης δόθηκε από αναγνώστη του ιστότοπου.

ΤΕΡΠΝΗ ΣΕΡΡΩΝ είπε...

Ακόμη καλύτερα και χειρότερα για τους ανθρώπους των δήμων. Μόλις δούμε Στείρι πηγαίνει ο νους μου αυτόματα στον πολύ δραστήριο σύλλογό σας. Πάμε παρακάτω. Ποια είναι άραγε η δουλειά των τοπικών αρχόντων αν όχι να ελέγχουν τους δημόσιους χώρους; Γιατί πρέπει ένας δημότης να το επισημαίνει, ο ευαίσθητος blogger να το δημοσιεύει και μετά να παίρνει το δρόμο του και πολύ πιθανόν να καθαρίζονται οι χώροι, όπως πολύ πιθανόν θα γίνει μετά από τη φασαρία που κάνατε; Σήμερα σε ένα σερραϊκό κανάλι έβλεπα ότι σε μια πιάτσα ταξιτζήδων δίπλα υπάρχει ένα παρκάκι. Επειδή τα χόρτα έγιναν τεράστια και ο δήμος μερ χαμπάρι, άλλος έφερε την κουρευτική, άλλος αγόρασε βενζίνη, άλλος... και το κούρεψαν μόνοι τους οι ταξιτζήδες. Εξοργίστηκα. Μα γιατί άραγε τους ψηφίζουμε; Τι τους χρειαζόμαστε αν τα κάνουμε όλα μόνοι μας;

Στειριώτης είπε...

Πολιτιστικέ Σύλλογε Τερπνής Σερρών.
Πολύ σωστά πρόβλεψες.
Ίδη σήμερα (21/4/2010), συνεργείο του δήμου καθάρισε το χώρο του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Στειρίου.
*****
Τον περισσότερο χώρο της παιδικής χαράς στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία το έχει καθαρίσει ο συγχωριανός μας Γ.Ζ.Δαλ.
Πιστεύω ότι θα καθαριστεί και το υπόλοιπο από το Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ.ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΚΝΕΙΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΟΙΜΟΥΟΥΟΥΟΥΝΤΑΙ???? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΜΜΙΣΘΟΙ??? ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

ΤΕΡΠΝΗ ΣΕΡΡΩΝ είπε...

Ax! αγαπημένε ευαίσθητε steirioti γιατί πραγματικά να γκρινιάζουμε για τα αυτονόητα. Για τα σχολειά και τις παιδικές χαρές. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προτεραιότητα. Γιατί ο Γ.Ζ.Δαλ. να αναγκάζεται να παίρνει τα ηνία στα χέρια του και να καθαρίζει μόνος; Γιατί εσύ να πρέπει να τα δημοσιεύσεις; Οι τεχνικές υπηρεσίες τι ρόλο έχουν; Παντού τα ίδια τελικά.Σε όλους τους δήμους. Σπάνια βρίσκονται άξιοι άνθρωποι να ανταποκρίνονται στο ρόλο τους. Πολύ σπάνια δυστυχώς. Σας συγχαίρω και πάλι που είστε άγρυπνοι φρουροί των κακώς κείμενων του τόπου σας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ SITE ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ SITE?
ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ?
ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΧΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ?
ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ?
ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ (ΤΥΦΛΑ ΝΑ'ΧΕΙ Ο ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ).
ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!