Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τα έργα της Δημοτικής αρχής στο Στείρι.

Πήραν φωτιά τα μυστριά, τα κατσαβίδια  και τα πινέλα φέτος το καλοκαίρι στο Στείρι από την "χειμερία νάρκη", πέντε μήνες προτού λήξει η θητεία της απερχόμενης δημοτικής αρχής του κ. Αθανασίου Πανουργιά και δύο μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δείτε φωτογραφίες
Πλατεία Αγίου Νικολάου του Προσκυνητή του Στειριώτη  
( βάψιμο,δεντροφύτευση, φωτισμός,)
Γήπεδο 5Χ5
( ηλεκτροφωτισμός )
Όσιος Συμεών
( φωτισμός της εκκλησίας και του περιβάλλοντος χώρου )
Διαμόρφωση δρόμου
( πλάκες πεζοδρομίου)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φωτο Όσιος Συμεών:Μπράβο για το οτι κατάφερε να ηλεκτροδοτηθεί η περιοχή, αλλά κάτι πρέπει να κάνετε με αυτο το κακάσχημο μαύρο κουτί που μοιάζει με οστεοφυλάκιο.Πάντος χρειάζονται πολλά ακόμη να γίνουν.
(τουαλέτες,ψησταριές,και ιδιαίτερα ο περιβάλοντας χώρος)Ας ελπίσουμε ο νέος Δήμαρχος να τα κάνει ολα αυτά και πολλά ακόμη γιατί ο νυν ΚΟΙΜΑΑΑΤΑΙ!!!!

Φωτο διαμόρφωση δρόμου:Κύριοι Τ.Ν.Κ.Δ.Σ **(προσθέστε τα Ε)οι πλάκες αυτές λέγονται ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ και μπαίνουν μόνο σε πεζοδρόμια και οχι σε κεντρικούς δρόμους.Εχω την απορεία για το ποιός ειχε την ιδέα να γίνει και ποιός παρέλαβε το έργο αυτό.Ηδη έχουν ξεκολήσει αρκετά και φανταστείται να πιάσουν και οι παγωνιές.Μόνο που ο Πανουργιάς ,με τους συμβούλους του το χειμώνα δεν θα είναι πια μαζί μας, για να δούνε τα ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ (Δεύτερη απορεία, γιατί δεν το έστρωναν με άσφαλτο, προμηθευτής??? υπάρχει ετσι κι αλλιώς).QUIZ:Βρείτε τις παρανομίες του έργου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.ΠΟΥ ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ.ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΣΤΕΙΡΙΩ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠ΄ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ 'ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ' ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ. ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΟ ΔΗΜΟ;ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ; ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΣΑΝΕ, ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ;ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ 'ΣΤΕΙΡΙ-ΤΡΑΝΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ'.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΣΤΕΙΡΙ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ 'ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ' ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΤΕ;

3005 είπε...

Θα απαντήσω στον πρώτο σχολιαστή,πως προσφέρθηκε ήδη χωριανός να φτιάξει το μαύρο κουτί στον ΟΣΙΟ ΣΥΜΕΩΝ με πέτρα παρακαλώ.Η πρωτοβουλία τέτοιων ανθρώπων έρχεται να σκεπάσει την ανοργανωσιά των τοπικών αρχόντων δίνοντας μαθήματα σε μας που ακολουθούμε και κάνει τον κάθε Στειριώτη υπερήφανο για το χωριό του!!

Ανώνυμος είπε...

Oι κρουνοί των χρηματοδοτήσεων υποτίθεται ότι άνοιξαν λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές. Οι μέθοδοι και οι συμπτώσεις θυμίζουν Μαυρογιαλούρο.