Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Mια νέα δημοτική κίνηση στον Άγιο Δημήτριο ενάντια στο μέχρι τώρα κατεστημένο...

Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών Αγίου Δημητρίου «μετέχω»

3η Ανοιχτή Συνέλευση της Κίνησης μετέχω

Δελτίο τύπου
Πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου  στην Πλατεία Άρη Βελουχιώτη η 3η Ανοιχτή Συνέλευση της Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών Αγίου Δημητρίου μετέχω.
Μετά από εισήγηση του Κουτσοβασίλη Βασίλη, εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής της Κίνησης, αποφασίστηκε:
1.Η Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών Αγίου Δημητρίου μετέχω θα πάρει μέρος στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.
2. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Κίνησης επιλέχτηκε ομόφωνα ο Βάσιος Αθανάσιος, Διευθυντής του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αγίου Δημητρίου και του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κων Π.Ε. Αγίου Δημητρίου.
3. Για να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες απαιτήσεις της προεκλογικής περιόδου να διευρυνθεί η Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης. Δήλωσαν κατ΄ αρχή συμμετοχή σ’ αυτήν οι Μπέλλος Θοδωρής, Σαπρίκης Χρίστος, Τζήμας Παναγιώτης.
περισσότερα ,,,,ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

*μετέχω

Συζητώντας καιρό τώρα για τα προβλήματα της πόλης μας, συμμετέχοντας στα κινήματα στο χώρο δουλειάς μας και στις γειτονιές, οραματιζόμενοι μια άλλη Αυτοδιοίκηση και απορρίπτοντας τη λογική των κομματικών σκοπιμοτήτων και των παραταξιακών στεγανών, πήραμε την πρωτοβουλία να ξεκινήσουμε τη δημιουργία μιας νέας Δημοτικής Κίνησης στο Δήμο μας. Φιλοδοξία μας είναι η δημιουργία μιας Δημοτικής Κίνησης που να έχει ριζοσπαστικά και εναλλακτικά χαρακτηριστικά, χωρίς παράγοντες και σωτήρες, όπου οι διαφορετικές απόψεις θα επιδιώκεται όχι μόνο να υπάρχουν, αλλά να συναντούνται και να παράγουν αποτελέσματα.

Δε θέλουμε να φτιάξουμε ένα σχήμα όπου κάποιοι θα ερευνούν και θα καθοδηγούν και oι περισσότεροι θ’ ακούνε και θα εκτελούν.
Θέλουμε μια νέα Δημοτική Κίνηση Ενεργών Δημοτών, με διάφανες διαδικασίες, πάντα ανοιχτή στην τοπική κοινωνία και στα τοπικά κινήματα, χωρίς δεσμεύσεις από κανένα κόμμα, αλλά και χωρίς αποκλεισμό όσων έχουν επιλέξει την ενεργοποίησή τους σε αυτά.
Μια Κίνηση που θα προσπαθήσει, στηριζόμενη στους άξονες που προαναφέρθηκαν, να διαμορφώσει και να προτείνει για το Δήμο μας ένα ΟΡΑΜΑ και μια ΔΡΑΣΗ έχοντας συναίσθηση ότι τον τόπο μας τον έχουμε «δανειστεί από τα παιδιά μας».