Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Θαυμάστε τους τοπικούς μας άρχοντες!

Οι κάτοικοι  του Καποδιστριακού Δήμου Διστόμου, στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2006, με δημοκρατικές διαδικασίες εξέλεξαν δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για να μας αντιπροσωπεύσουν για την τετραετία 2007-2010.
Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο  συνδυασμός της πλειοψηφίας "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" Δίστομο-Στείρι-Παραλία Διστόμου, αλλά δυστυχώς και με την ανοχή :του συνδυασμού "ΔΙΣΤΟΜΟ_ΣΤΕΙΡΙ/ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ"  και του συνδυασμού "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΓΕΡΣΗ-ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
  κάνουν διακρίσεις σε βάρος των δημοτών των Δ. διαμερισμάτων του Δήμου! 
προσφέροντας την Ανάσταση, μόνο στους κατοίκους του οικισμού Διστόμου  ένα συμβολικό πασχαλινό δώρο και γράφοντας στα ...... τους κατοίκους των άλλων οικισμών .
Ιδού τα πειστήρια....
Για Ιnternet Explorer οι φωτογραφίες ΕΔΩ ( Παρουσίαση διαφανειών )
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Ο Δήμος Διστόμου είναι Καποδιστριακός δήμος του νομού Βοιωτίας. Βρίσκεται βορειοδυτικά του νομού και συνορεύει με τους δήμους ΛεβαδέωνΑράχωβαςΔαύλειας και με τις κοινότητεςΑντίκυρας και Κυριακίου. Αποτελείται από δύο δημοτικά διαμερίσματα, το δημοτικό διαμέρισμαΔιστόμου και το δημοτικό διαμέρισμα Στειρίου. Ο πληθυσμός του δήμου είναι 4.368 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001.
    Αναλυτικότερα οι οικισμοί που αποτελούν τον δήμο Διστόμου είναι:
    Δ.δ. Διστόμου [3350]
    Δ.δ. Στειρίου [1018]

    11 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΥΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.
    ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ.

    Ανώνυμος είπε...

    {Οι κάτοικοι του Καποδιστριακού Δήμου Διστόμου, στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2006, με δημοκρατικές διαδικασίες εξέλεξαν δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για να μας αντιπροσωπεύσουν για την τετραετία 2007-2010.}

    Στειριώτη ,όταν λες δημοκρατικές διαδικασίες.... εννοείς, ότι έχουν την πλειοψηφία του Δήμου με 42%.

    Στειριώτης είπε...

    Ανώνυμε (1:19μ.μ.)
    Οι υπόλοιποι σύμβουλοι είναι άξιοι της τύχης τους.
    Μην τους δικαιολογείς.
    Εθελέτα και παθέτα λέει η λαϊκή σοφία.

    Όταν συμμετέχεις σε τέτοιους κομματικούς συνδυασμούς,αυτά παθαίνεις και έτσι σε αντιμετωπίζουν !!!!!
    Ας πρόσεχαν......

    Ανώνυμε (2:58μ.μ.)
    Σωστά .Γιατί δυστυχώς έχουμε ξεφτιλίσει την έννοια της Δημοκρατίας και την εφαρμόζουν κατά το δοκούν κάθε φορά... όλοι οι καρεκλοκένταυροι.

    Στειριώτης είπε...

    Όπου και να ...κοιτάξεις, η Ελλάδα σε πληγώνει. Αυτό όμως, που σε πληγώνει πιο πολύ, δεν είναι οι βρόμικοι δρόμοι και τα κακόγουστα κτήρια. Είναι η αδιαφορία, το βόλεμα, οι εξαργυρωμένες συνειδήσεις. Είναι ο Καιάδας που χωρίζει τα διαφημιστικά χαμόγελα απ' την κρυφή σου μελαγχολία. Είναι οι άνθρωποι που σε πληγώνουν. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που όσο κι αν τους βαράει η Ελλάδα, αυτοί δεν πληγώνονται με τίποτα ......

    Ανώνυμος είπε...

    καλά και οι "στειριώτες" δημοτικοί σύμβουλοι τι έκαναν; το ψήφισαν κι αυτοί; οι "στειριώτες" αντιδήμαρχοι το ψήφισαν; οι "στειριώτες" δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης συμφώνησαν και αυτοί; καλά τι στο καλό ψήφισαν; συμφώνησαν όλοι;
    αν ψήφισαν αυτό το πράγμα (γιατί για χρήμα και ουκ ολίγον είναι) τότε δεν φταίνε οι "Διστομίτες"...
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ!!!

    ahilleus

    Ανώνυμος είπε...

    ahilleus ...
    Πιστεύω ότι η ανάρτηση δεν έγινε για να κάνουμε σύγκριση ποίοι Δημοτικοί Σύμβουλοι (Στειριώτες, Διστομίτες , ΄Aσπρα Σπιτιώτες) είναι καλλίτεροι, αλλά τι ανθρώπους μας επέβαλλαν οι κομματικοί μηχανισμοί να εκλέξουμε στις εκλογές του 2006 και να διαχειριστούν τις τύχες του Δήμου για την τετραετία 2007-2010.
    Και όπως φαίνεται από την πράξη αυτή που διαβάζω στον ιστότοπο , είναι άνθρωποι χωρίς παιδεία και έχουν άγνοια στοιχειωδών κανόνων Δημοκρατίας, ισονομίας, ισοπολιτεία κ.λ.π.
    Να τους χαιρόσαστε…
    Ένας φίλος από τα παλιά…..

    Ανώνυμος είπε...

    μην ξεχνάμε ότι έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν, δεν μας τους επιβάλλουν πάντα, αλλιώς αν 150 και βάλε χρόνια μας τους επιβάλλουν κάποιοι μηχανισμοί, αλλίμονό μας, τι στο διάολο, ακόμα χούντα έχουμε;
    Ίσως όμως να έχεις και δίκιο όλα να είναι θέμα μηχανισμών, κάτι θα "ξέρεις" από μηχανισμούς αλλά δεν μας λες να μαθαίνουμε και μεις οι αγράμματοι (μήπως το ΠΑΣΟΚ φταίει πάλι;)

    ahilleus (2)

    Ανώνυμος είπε...

    ahilleus (2)
    Στοιχειώδη λογική είναι και όχι βαθυστόχαστη ανάλυση....
    Ένας φίλος από τα παλιά…..

    Ανώνυμος είπε...

    Καλέ γιατί παραπονιέστε για τα πασχαλιάτικα αυγά?
    Μπορεί να τα σπάγατε...

    Εδώ, η τύχη σας δουλεύει και εσεις ασχολήστε με
    αυτά...........
    Σιγά τα ωά.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ανώνυμος είπε...

    Τοπικοί άρχοντες κρατήσατε κανένα αυγό ΆΒΡΑΣΤΟ για τις εκλογές?????? Σίγουρα θα σας χρειαστεί!!!!!! Αντί για ψήφο!!!!!!!!

    Χριστινα είπε...

    Καλημέρα.
    Η εμπειρία η δική μας από τον Καποδιστριακό δήμο Οινοφύτων είναι πολύ κακή εδώ στον Άγιο Θωμά και το Κλειδί.
    Για το μόνο που χαιρόμαστε με τον Καλικράτη, αν και κακεντρεχές, είναι ότι θα νοιώσουν απόκεντρο με τον Καπποδίστρια και οι πρώην πρωτευουσιάνοι μας Οινοφύτες. Θα αισθανθούν τι σημαίνει να σε εγκαταλείπουν θεωρώντας σε νεόπλασμα που πρέπει να εγκαταληφθεί.
    Σημειώνω όμως πως παίρνουμε αυτό που μας αξίζει!