Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Πρόσκληση ( Το νέο site του Δήμου Διστόμου)!

......
Στη φάση ανάπτυξης του νέου μας site που ήδη λειτουργεί αλλά θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Σεπτεμβρίου του 2009, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια όλων των πολιτιστικών, πολιτικών, και κρατικών φορέων της περιοχής μας, εμπορικών και επαγγελματικών ή άλλων συλλόγων αλλά και πολιτών που ενδιαφέρονται να συνδράμουν στη προσπάθειά μας αυτή, ώστε να επικοινωνούν μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία εκτιμούν ότι πρέπει να συμπεριληφθεί στον ιστοχώρο του Δήμου Διστόμου και τυγχάνει γενικότερου ενδιαφέροντος και που αφορά τις περιοχές μας Δίστομο,Στείρι(Μετόχι Αγίου Σπυρίδωνα,Μεδεώνα) Καρακόλιθο, Παραλία Διστόμου (Άσπρα Σπίτια, Κανάλι, Περιστερά, Άγιο Νικόλαο,) και φυσικά για το μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς το μοναστήρι του Οσίου Λουκά.
Παράλληλα κάθε ιδέα που θα μπορούσε να βελτιώσει, εξελίξει ή αναβαθμίσει το περιεχόμενο ή την δυνατότητα της αμφίδρομης επικοινωνίας με το Δήμο Διστόμου είναι ευπρόσδεκτη. Η ομάδα διαχείρισης μαζί με το Δήμο Διστόμου θα εκτιμήσει και θα προχωρήσει σε ενσωμάτωση προτάσεων στην ιστοσελίδα μας.

Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη μας και να πάρετε μέρος στις δημοσκοπήσεις μας για το νέο site ή να στείλετε μήνυμα στο e-mail: info@digiworx.gr . Τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας είναι 211 2216950, 211 2216951 (fax), και κινητό 6992 777616. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις προτάσεις και ιδέες σας. Ζητείστε εμένα προσωπικά.

Για την Digiworx multi-media
Δημ. Μορόγιαννης